GOTOVO JE

Unatoč novoj glazbi i albumu, članovi Abbe odlučili se rastati - i to zauvijek: 'Ovoga je puta definitivno kraj!'

28.10.2021 u 12:14

Bionic
Reading

Iako su snimili nove hitove, a kreću i na još jednu turneju, od svega na kraju neće biti ništa. Članovi švedske grupe Abba objavili su tužnu vijest da kreću ponovno svatko svojim putem

'To je to. Te 1982. nisam rekao da se Abba nikada više neće ponoviti, ali sada vam mogu reći: 'Ovoga je puta definitivno kraj!'', rekao je 74-godišnji glazbenik Benny Andersson za The Guardian, potvrdivši kako četiri člana popularnog švedskog benda ponovno kreću svatko svojim putem.

Njihov novi album 'Voyage' izlazi 5. studenog, a istoimena turneja trebala bi započeti 2022. godine. Nakon što se reflektori na pozornici na posljednjem koncertu ugase, Abba više neće postojati. Legendarni bend najavio je povlačenje sa s glazbene scene nakon objavljivanja novog albuma, prvog u posljednjih 40 godina, ali i odrađene turneje.

  • +7
Abba Izvor: Profimedia / Autor: Sharifulin valery / TASS / Profimedia

Švedski pop bend, koji je bio svjetska senzacija, a čiji se hitovi i danas rado pjevaju, prvi se puta razišao 1982. godine, a ranije ove godine ponovno su stali u isti studio kako bi snimili svoj deveti studijski album i najavili koncert u londonskom Stratfordu iduće godine.