NEUMORNA PJEVAČICA

Unatoč bolovima od operacije, Rita Ora se odlučila na novu tetovažu, ali i provokativnu fotografiju u bikiniju

18.02.2020 u 16:46

Bionic
Reading

Poznata kosovska pjevačica s londonskom adresom, Rita Ora, protekle je dane provela usredotočena na odmor i opuštanje nakon operacije krajnika, a da se nakon zahvata uspješno oporavila dokazala je brojnim fotografijama na Instagramu

Slavna 29- godišnja pjevačica trenutno boravi u Los Angelesu a svoje vjerne fanove na Instagramu počastila je zavodljivom fotografijom u crnom bikiniju stavivši raskošne obline u prvi plan.

Uz objavljenu fotografiju pop zvijezda sa svojom vojskom od 16 milijuna obožavatelja na Instagramu podijelila je osnažujuću poruku napisavši: 'Uživajte u svom životu. Zaštitite svoje srce i budite ponosni sa sobom'.

Protekloga vikenda Rita je objavila i niz fotografija snimljenih u tattoo studiju iz kojeg je izašla bogatija za nekoliko novih tetovaža u znaku delikatnog križa na ruci i tetovaže polumjeseca na podlaktici.

Iako ima veliki broj obožavatelja, 29-godišnja Rita Ora smatra kako je većina zapravo vidi samo kao 'radoholičarku i tvrdokošca' što je imala priliku otkriti u nedavnom intervjuu za poznati časopis LOVE.

'Ljudi me vide kao radoholičarku i tvrdoglavu dvadeset i nešto-godišnjakinju, no ja imam i drugu stranu koja je ranjiva, osjetljiva i prilično emotivna. Moja glazba je takva kakva jest i ima učinak kakav ima – sva sreća – pa nikad nisam stvarno morala pokazivati tu stranu profesionalno. Štoviše, namjerno sam je prikrila. No, možda sam spremna. Je li to osjećaj sazrijevanja', zapitala se pjevačica.

  • +3
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia