iz rovinjskog Kluba Steel

Umek i Tomo in der Muhlen odradili live stream

28.06.2021 u 16:05

Bionic
Reading

Najbolja najava za, nadamo se, normalnu sljedeću sezonu bio je nedavni live stream nastup legendarnog Umeka. Umek i Tomo in der Muhlen odradili su live stream iz rovinjskog Kluba Steel, a svojim su nastupom pokazali sve svoje vještine i iskustvo DJ-eva koji traju, ne blijede i koji već dulje vrijeme lakoćom opstaju na sceni

Pritom su, tijekom nastupa, 'oslobodili' ogromnu količinu energije, toliko svojstvenu techno žanru. Livestream je produciran u visokoj rezoluciji, s vrhunskim zvukom tranferiranim do ušiju slušatelja iznimno kvalitetnim Void sustavom, stoji u priopćenju.

Povratak je to nakon poduže nesretne Covid pauze koji je Umek iskoristio za produkciju nove glazbe, poharavši sve značajnije glazbene dance ljestvice, a uz stalnu produkciju nove glazbe, bavio se i drugim zanimljivim aktivnostima, poput predavanja, NTF-a i bavljenja drugim tehnoloskim novitetima. Tomo in der Muhlen se pak posvetio produkciji pomoću modularnih syntesizera, tako da zapravo ni jedan ni drugi nisu baš odmarali tijekom 'prisilne pauze', nego su je iskoristili za još veću aktivnost i sveprisutnost.