izbjegavaju se

Uma Thurman i Ethan Hawke na istom mjestu 20 godina nakon mučne rastave

07.02.2024 u 13:37

Bionic
Reading

Uma Thurman i Ethan Hawke jedan su od onih bivših parova koje nećemo vidjeti zajedno. I glumac i glumica u sjajnim su odnosima sa zajedničkom djecom, no glasine o Hawkovoj nevjeri naštetile su njihovom odnosu koji je rezultirao mučnom rastavom

Dvadeset godina bivši se glumački par izbjegavao, no jučerašnji događaj u Muzeju moderne umjetnosti glumica Uma Thurman i glumac Ethan Hawke nisu mogli propustiti. Iako kamere nisu zabilježile njihov susret ni komunikaciju, već je i činjenica da su na istom mjestu u isto vrijeme poprilično velika stvar.

Bivši holivudski par stigao je na 40. obljetnicu projekcije filma 'Sophie's Choice', filma o poljskoj izbjeglici s mračnom tajnom iz Drugog svjetskog rata. Velika obljetnica privukla je velika imena američke kinematografije pa tako i glavnu zvijezdu filma - glumicu Meryl Streep koja je za ulogu sjajno 'skinula' poljski naglasak engleskog jezika te svojim talentom unaprijedila film.

Činjenica da je muzej obilovao poznatim imenima pomogla je bivšem paru jer im tako nije bio problem izbjegavati neugodan susret jer su večer proveli u razgovoru s kolegama. Hawke se fotografirao s Cate Blanchett te uživao u razgovoru s Ginom Gershon, a Thurman je razgovarala sa zvijezdom serije Stranger Things Matthewom Modineom i Nancy Jarecki.

Thurman i Hawke jedan su od onih holivudskih parova čija je rastava završila poprilično dramatično te se otad izbjegavaju.

Rastavi su prethodile glasine o glumčevoj nevjeri s dadiljom njihove djece Ryan Shawhughes, a nedugo nakon rastave 2003. godine glumac je počeo javno izlaziti sa Shawhughes. Rastava je finalizirana 2005. godine, a tri godine nakon Hawke se oženio navodnom ljubavnicom te su u braku dobili dvije kćeri.

Cijela situacija bila je mučna za Thurman koja je titulom 'prevarene žene' izgubila samopouzdanje te joj je vrlo teško komunicirati s glumcem koji je otac njezine djece Maye i Levona.

  • +2
Ethan Hawke i Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: LUCY NICHOLSON / AFP / Profimedia