KIRSTIE ALLEY

Uloga u seriji 'Kafić Uzdravlje' obilježila joj je karijeru, a evo kako izgleda danas

23.08.2019 u 19:50

Bionic
Reading

Čak 11 godina emitirala se popularna američka humoristična serija 'Kafić Uzdravlje', a osim mnoštva nagrada, njezinim glavnim protagonistima osigurala je svjetsku slavu

Za ulogu barmenice Rebecce Howe u sitcomu 'Kafić Uzdravlje', danas 68-godišnja američka glumica, Kirstie Alley 1991. godine nagrađena Emmyjem za glavnu glumicu. Iako i dalje glumi, osobito u televizijskim serijama, u medijima se posljednjih godina njezino ime spominjalo najviše u kontekstu dugogodišnje borbe s kilogramima o kojoj je 2005. snimila i sitcom naslova 'Fat Actress'.

Kirstie Alley Wins Outstanding Lead Actress in a Comedy Series For Cheers | Emmy Archive 1991 Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Posljednjih godina gotovo da se i ne viđa na crvenom tepihu, a duže izbivanje sa svečanih događanja odlučila je nadoknaditi pojavom na svečanoj premijeri filma 'The Fanatic' u Los Angelesu s Johnom Travoltom u glavnoj ulozi.

Sa 65- godišnjim američkim glumcem, Kirstie Alley krajem 80-ih i početkom 90-ih godina glumila je u komediji 'Gle tko to govori' i njezinim dvama nastavcima, a svečanu premijeru filma 'The Fanatic' iskoristili su za ponovni susret i druženje. Poput Travolte, Kristie Alley također je dugogodišnja pripadnica scijentološke zajednice..