NIKOGA NE OSUĐUJE

Uključila se u vruću raspravu: Drew Barrymore iskreno progovorila o higijenskim navikama svoje djece

17.08.2021 u 20:25

Bionic
Reading

U svijetu holivudskih zvijezda stvorila se velika rasprava o higijenskim navikama, a njoj se pridružila i slavna američka glumica Drew Barrymore čije je priznanje uspjelo brojne zaintrigiralo

Prema riječima zvijezde filma 'Charlijevi anđeli', svoju djecu ne pere svaki vikend, osobito ako sama nemaju želju za tim.

'U potrazi sam za balansom', izjavila je 46- godišnja Barrymore referirajući se na brigu o higijenskim navikama svojih kćeri – sedmogodišnje Frankie i osmogodišnje Olive dodajući kako je prije karantene i pandemije bila drukčija situacija.

Kada su išle u školu svaki dan su se prale, a vikendom je puno blaža prema njihovim higijenskim navikama.

  • +10
Drew Barrymore Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Dok Barrymore, po mnogima, normalno pristupa kada je riječ o higijenskim navikama svojih nasljednica, ona osobno oklijeva osuđivati svoje holivudske kolege koji su priznali da rijetko kupaju sebe i svoju djecu.

'To nisu nužno stvari zbog kojih bih osuđivala ljude s obzirom na sve što se događa. Možda ljudi trebaju predah jer ako su higijenske navike postale vruća rasprava, stvarno nam svima treba predah', mišljenja je glumica.

Ovu raspravu u srpnju je pokrenuo poznati holivudski par Ashton Kutcher i Mila Kunis priznavši kako svoju djecu,kćerkicu Wyarr i sina Dimitrija, od dojenačke dobi kupaju samo onda kada bi na njima uočili prljavštinu. Kutcher je isto tako priznao kako se ne tušira niti kupa već svakodnevno opere pazuhe i međunožje.

  • +26
Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: FIA Pictures / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U sličnom priznanju Kutcheru i Kunis pridružila se par Kristen Bell i Dax Shepard rekavši kako svoje kćeri kupaju samo kad počnu zaudarati, dok je glumac Jake Gyllenhaal ovog mjeseca otkrio kako smatra da je redovito kupanje potpuno nepotrebno.

Na suprotnom kraju spektra, holivudski snagator Dwayne 'The Rock' Johnson tušira se čak tri puta dnevno poput kolege Jasona Mamoe.