godi joj drugo stanje

Uhvaćeni trenuci u komadiću raja: Nataša Janjić trudničke dane krati na najljepši mogući način

12.06.2020 u 14:38

Bionic
Reading

Glumica je u slatkom je išćekivanju djevojčice, koja bi se trebala roditi za dva mjeseca. Zbog potresa koji je pogodio Zagreb privremeno je sa suprugom Nenadom i sinčićem Tonijem morala napustiti dom, a nakon dva mjeseca se vratila kući. Sad može mirno iščekivati prinovu i to na moru

Posljednjih dana Nataša Janjić Medančić boravi u Dalmaciji. Ondje se druži s obitelji i prijateljima, uživa u moru i suncu, a do sad je osim u Splitu bila i na Šolti dok se trenutno fanovima pokazuje iz Podgore. Glumica ne skida osmijeh s lica.

Posljednje dvije godine su joj donijele mir za kojim je godinama tragala – ljubav sa specijalistom ortopedije Nenadom Medančićem koju je okrunila je brakom, a ubrzo se ostvarila i kao majka. U rujnu 2019. prekida porodiljni nakon sedam mjeseci i vraća se na posao i započinje s probama. Osim povratka na kazališne daske, glumica je krajem listopada prošle godine ostvarila suradnju s pjevačem Borisom Štokom na singlu 'Još uvijek'. U pjevanju joj je velika podrška suprug koji svira gitaru i pjeva.

Glumica je nakon roga izjavila kako bi voljela samostalno snimiti pjesmu, možda čak izdati i album jer joj je to velika želja, 'novi medij u kojem bi se htjela okušati'. Ne voli davati intervjue, jer smatra da danas kada postoje društvene mreže na njima se može plasirati koja god informacija. Stoga sama servira određene privatne informacije na svoj Instagram profil.