druženje u doba korone

Evo kako danas izgleda život Nataše Janjić: Doručak u krevet i večera s prijateljima, ali bez izlaženja iz kuće

21.03.2020 u 14:58

Bionic
Reading

Nataša Janjić podijelila je sa svojim pratiteljima detalje iz svoje nove svakodnevice dok boravi kod kuće kako bi zaštitila sebe i svoje bližnje od daljnjeg širenja koronavirusa.

Nataša Janjić i njen suprug, liječnik Nenad Medančić, pokazali su kako se treba savjesno ponašati u vrijeme širenja pandemije. Osim toga, Nataša je trudnica i majka malog djeteta te svakako treba dodatno pripaziti. Tako je Nataša podijelila s pratiteljima kako joj je suprug donio u krevet doručak, ali i pokazala kako se skidaju kirurške rukavice.

Osim toga, lijepa glumica i njen suprug nisu dozvolili da im ovo vrijeme kad se preporučuje ostanak kod kuće kako bismo sebe i druge zaštitili od bolesti, upropasti sav društveni život.

Nataša Janjić Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot

Oni su dogovorili svečanu večeru sa svojim prijateljima, glumicom Lanom Gojak i njenim suprugom, obukli su se, sredili i upalili svoje kompjutere. Naime njihovo druženje dovijalo se online, putem web kamera, a duhovita Nataša napisala je kako su ona i suprug čak uspjeli zakasniti na večeru u vlastitom stanu.