Devin Ratray

Uhićena zvijezda filma 'Sam u kući': Pokušao udaviti svoju djevojku jer je besplatno dijelila njegove autograme

23.12.2021 u 12:15

Bionic
Reading

Stariji zli brat Kevina McCallistera iz filma 'Sam u kući' Devin Ratray, uhićen je u srijedu zbog optužbi za obiteljsko nasilje. Glumac je navodno u hotelskoj sobi davio i izudarao djevojku jer je obožavateljima dala besplatno njegove autograme

Bivši dječji glumac, danas 44-godišnjak, gostovao je nedavno sa svojom djevojkom na dvodnevnom događanju Oklahoma City's Pop Christmas Con, na kojem je predstavljen kao jedna od atrakcija.

U trenucima opuštanja par je navodno pio na dvije različite lokacije, a neimenovana Ratrayeva djevojka tvrdi da je glumac popio bocu vina i desetak čašica žestokog pića. U jednom trenutku, u baru su im prišli obožavatelji, kojima je djevojka navodno ponudila besplatne zvijezdine autograme bez njegovog dopuštenja.

Po povratku u hotelsku sobu Ratray je navodno gurnuo djevojku na krevet i potom joj jednom rukom pritisnuo grlo, a drugom usta. 'Žrtva je otežano disala dok je davljena i dok je okrivljenikova ruka bila na njezinim ustima', navodi se u izjavi i dodaje kako je Ratray dok ju je davio, žrtvi navodno rekao: 'Ovako se umire'.

  • +9
Devin Ratray Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / IPA / IPA / Profimedia

Djevojka je uspjela ugristi Ratraya za ruku i pokušala pozvati pomoć, nakon čega ju je glumac prestao daviti i počeo silovito udarati. Tada se uspjela osloboditi njegovog stiska i istrčala iz sobe, ali se vratila po svoje stvari pa ju je navodno Ratray još jednom udario o stol.

Žrtva je navodno imala višestruke ozljede, poput modrica ispod lijevog oka, tragove ispod desnog oka, tragove iznad lijeve strane usnica, modrice na prsima i ranu na ruci. Par je nakon nasilne svađe prekinuo.

Optužbu je protiv Ratraya u utorak podnijela pomoćnica okružnog tužitelja Stephanie Powers na Okružnom sudu u Oklahomi.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Ratray je uhićen u srijedu i suočen s optužbama za obiteljsko nasilje i zlostavljanje davljenjem. Izvor iz policije je otkrio da se Ratray sam predao, te da je priveden s lisicama i obrađen, prenosi Fox News. Potom je pušten iz pritvora nakon što je uplatio jamčevinu od 25 tisuća dolara, a optužbe poriče. Nasilni je događaj zanijekao, tvrdeći da nikad na djevojku nije stavio svoje ruke.

'Ono što znamo da se dogodilo je da se posvađao s osobom s kojom je bio, a koja nije bila iz grada. Ona je na kraju pozvala policiju. Na mjestu događaja su se pojavila dva patrolna službenika i razgovarala s gospodinom Ratrayem, a razgovarali su i s tom djevojkom. Nisu vidjeli ništa za što bi pomislili da je dovoljno da ga uhite ili odvedu u pritvor', rekao je Ratrayev odvjetnik Scott Adams.