PRISCILLA PRESLEY

Udovica kralja rock'n'rolla o tragičnom gubitku unuka: 'Ovo su najmračniji dani za moju obitelj'

22.07.2020 u 23:27

Bionic
Reading

Priscilla Presley, 75- godišnja udovica slavnoga Elvisa Presleyja, otvoreno je izrazila tugu zbog samoubojstva svog unuka Benjamina Keougha, rekavši kako su ovo neki od najmračnijih dana u životima njezine obitelji

Svoju šutnju o samoubojstvu unuka, majka Lise Marie Presley prekinula je na Facebooku, između ostalog, rekavši koliko ih je duboko potresao i šokirao gubitak Bena.

  • +5
Priscilla Presley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Pokušaj da spojim sve dijelove svih mogućih sitnica prodro je u moju dušu. Svakog dana kada se probudim molim se da postane bolje. Zatim, pomislim na svoju kćer i bol kroz koju prolazi kao majka. Benov otac, Danny, koji je potpuno izgubljen, jer je Ben bio njegov jedini sin. Riley, tako brižna i tako bliska s njim; Harper i Finley, koji su apsolutno obožavali Bena. Navarone [brat Lise Marie], koji se duboko bori sa gubitkom i smrću', napisala je 75- godišnja udovica kralja rock'n'rolla završivši svoje javno obraćanje riječima: 'Počivaj u miru Ben, bio si voljen'.

Smrt Benjamina Keougha ovih dana i službeno je proglašena samoubojstvom, a 27-godišnji sin Lise Marie Presley, prema riječima mrtvozornika okruga Los Angeles, preminuo je od 'intraoralne rane sačmaricom'.

Benjamin Keough, Lisa Marie Presley Izvor: Profimedia / Autor: Chris DELMAS / AFP / Profimedia