NATHAN LEVI JE ONAJ PRAVI

Udovica Hugha Heffnera više nije sama: Tri godine nakon smrti osnivača Playboya Crystal Harris ima novog dečka

23.07.2020 u 16:54

Bionic
Reading

Crystal Harris, posljednja supruga osnivača Playboya Hugha Heffnera, ponovno ljubi. Ovog je vikenda snimljena u zagrljaju dvije godine mlađeg Nathana Levija, inženjera za svemirske brodove, koji joj je vratio osmijeh na lice

Udovica Hugh Heffnera napokon je pronašla ljubav. Tri godine nakon smrti osnivača Playboyja, 34-godišnja Crystal Harris snimljena je kako izmjenjuje nježnosti na pješčanoj plaži u Meksiku s dvije godine mlađim inžinjerom Nathanom Levijem.

Par provodi odmor u luskuznom hotelu Casa de Mita, gdje uživaju u romantičnim šetnjama, ali i egzotičnim delicijama i ne mogu skinuti pogled, ali ni ruke jedno s drugoga. Bivša Playboyjeva zečica, koja je s Hugh Heffnerom bila u braku od 31. prosinca 2012. pa sve do njegove smrti 27. rujna 2017. godine.

Nathan Levi je inžinjer koji gradi svemirske brodove, a javnosti je postao poznat kao vođa tima koji su uspješno lansirali Muskov SpaceX Dragon u ožujku ove godine. Par je, prema nekim izvorima, u vezi oko četiri mjeseca i to nije tek prolazna avantura.

'On je pametan, nježan i uz njega se osjeća sigurnom. Ona već dugo nije bila sretna kao što je sada s njim', otkrio je izvor, koji je dodao da ju je Levi osvojio prvim zajedničkim izletom, kada ju je odveo na privatni let avionom.

  • +3
Crystal Harris, udovica Hugh Heffnera Izvor: Profimedia / Autor: Archer Publicity/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Crystal Harris javnosti je postala poznata 2009. kada je sa samo 23 godine postala jedna od djevojaka Hugh Heffnera, a iako su planirali vjenčanje 2011., ljubavi je nakratko došao kraj. Nakon pomirbe, vjenčali su se na staru godinu 2012. Godinu dana nakon Heffnerove smrti, Crystal Harris prodala je dom na Hollywood Hillsu, koju joj je kupio još 2013., u vrijeme kada su zajedno živjeli u Playboyjevoj vili.