slavlje ljubavi

Udala se kći Anice Dobre, među gostima su bili i glumački velikani, isplivale fotografije s vjenčanja

06.09.2022 u 10:01

Bionic
Reading

Za jednu od najistaknutijih srpskih glumica protekli vikend bio je pun uzbuđenja, suza i veselja jer je njezina mezimica, također glumica, Mina Softić sklopila brak u crkvi Ružica na Kalemegdanu s dugogodišnjim izabranikom Lukom Nikolićem

Kako javljaju srpski mediji, par je u vezi nekoliko godina i sudbonosno 'da' izgovorili su već u travnju u općini Stari grad, a glamurozno vjenčanje održano je proteklog vikenda u Beogradu. Mladenku je do oltara doveo njezin otac Miodrag Mića Softić, a iz crkve ju je izvelo šest djevojčica odjevenih u bijelo. Odmah iza njih hodala je legendarna glumica, piše Blic.

Slavlje je nastavljeno u restoranu na Kalemegdanu. Anica Dobra je za tu priliku odabrala elegantnu sivu haljinu, biserne naušnice i maramu na glavi u nijansi toalete. Među uzvanicama su bili i Anini dugogodišnji prijatelji i kolege Emir Hadžihafizbegović, Bogdan Diklić, Branislav Trifunović sa suprugom Tihanom Lazović, a na Instagramu Dragana Bjelogrlića osvanula je i fotografija na kojoj pozira s kolegama Draganom Petrovićem i Slobodanom Ninkovićem, kojih se domaća publika među ostalim sjeća iz serije 'Senke nad Balkanom'.

Inače, Minu je šira javnost upoznala u seriji 'Žigosani u reketu', a prethodno je igrala u seriji 'Koreni' i 'Ubice mog oca' te seriji 'Crna svadba', u kojoj je podigla prašinu svojim golim scenama. Pored toga što je od majke naslijedila talent za glumu, mnoge i fizički podsjeća na Anicu.

'Odlučila sam se baviti ovim više uprkos mami zato što je klišej da dijete glumice želi biti glumac. To smo čuli već tisuću puta. I mislim da je dosta hrabro ići tim stopama zato što ne postoji ništa što ona nije ostvarila, a što ja mogu ostvariti', izjavila je ranije Mina.

  • +2
Anica Dobra Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX