NOVa GALERIJa LIKOVA

Najpoznatiji srpski glumac dobio ulogu u 'Bijelom lotusu' najboljoj seriji posljednjih godina

12.01.2024 u 18:10

Bionic
Reading

Glumačkoj postavi treće sezone Emmyjem nagrađene HBO Original serije 'Bijeli lotos' (The White Lotus) pridružuje se srpska filmska i televizijska zvijezda zajedno s Christianom Friedelom, Morganom O'Reilly, Lekom Patravadijem i Shalini Peiris

Početak snimanja nove sezone jedne od najboljih serija u posljednje vrijeme, britke društvene satire, planiran je za veljaču na otocima Koh Samui i Phuket, kao i u Bangkoku na Tajlandu a pratit će novu grupu gostiju u čuvenom ljetovalištu 'Bijeli lotos'.

Prethodno najavljena glumačka postava uključuje Leslie Bibb, Dom Hetrakul, Jason Isaacs, Michelle Monaghan (zvijezda filmova 'Izvorni kod' i 'Termin'), Parker Posey, Tayme Thapthimthong. Također je najavljeno da se zvijezda 'Pozlaćenog doba' Carrie Coon (glumi glavnu junakinju Berthu Russell) pridružuje trećoj sezoni dok se Natasha Rothwell vraća u seriju u svojoj ulozi iz 1. sezone).

Prva sezona, koja je premijerno prikazana u srpnju 2021. i smještena na Havajima, dobila je 20 nominacija za nagradu Emmy u 13 kategorija i odnijela deset pobjeda. Druga sezona, koja je premijerno prikazana u prosincu 2022., smještena je na Siciliji i dobila je 23 nominacije za Emmy, uključujući i nominaciju za Najbolju dramsku seriju. Druga sezona do sada je osvojila četiri nagrade Creative Arts Emmy, uoči ceremonije Primetime Emmyja koja će se održati 15. siječnja.

Tvorac, scenarist i režiser serije je Mike White, koji je ujedno i izvršni producent uz Davida Bernada i Marka Kaminea.

  • +3
Miloš Biković Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL