INTIMNA PROSLAVA

U tajnosti održano vjenčanje u obitelji Beckham; David je preuzeo ulogu vjenčanog kuma, dok je djeveruša bila Harper

13.12.2021 u 13:46

Bionic
Reading

Na društvene mreže procurile su obiteljske fotografije s intimnog vjenčanja najstarijeg člana obitelji Beckham, 73-godišnjeg oca Davida Beckhama, Teda i njegove odabranice, odvjetnice Hilary Meredith

Bračne zavjete proteklog su vikenda izmijenili 73-godišnji Ted Beckham i 11 godina mlađa odvjetnica Hilary, a fotografije s istog brzo su se proširile društvenim mrežama. Kako i ne bi kada je glavni akter vjenčanja otac popularnog nogometaša Davida Beckhama, a upravo je sina Ted Beckham odabrao i za svog vjnečanog kuma.

Ceremonija je održana u londonskom Templeu, gdje je mladoženja zablistao u tamnoplavom odijelu, dok je njegova novopečena supruga odabrala satensku haljinu preko koje je odjenula od istog materijala i boje jaknu. Supružnici Beckham pozirali su pored božićnog drvca, zajedno sa svojim kumom Davidom Beckhamom, a na fotografiji im se pridružila i Hilaryina kćerka Charlotte.

Glasnogovornik obitelji potvrdio je sretne vijesti: 'Ted i Hilary Beckham voljeli bi potvrditi da su se u subotu vjenčali na maloj, privatnoj ceremoniji u Londonu, okruženi najbližom obitelji, uključujući Tedovo troje djece i osmero unučadi, ali i Hilaryinom majkom kao i njezinim kćerima. Kum je bio Tedov sin, David, a djeveruše Charlotte, Francesca i Harper, koje su divno izgledale u plavim baršunastim haljinama. Par je nakon vjenčanja otputovao van zemlje na medeni mjesec.'

  • +6
David Beckham Izvor: EPA / Autor: Julio Munoz

Za Teda Beckhama ovo je drugi brak, nakon što se 2002., nakon 33 godine braka, razveo od Davidove majke Sandre. Na ovom vjenčanju bila je prisutna i njegova snaha Victoria, kao i unuci Romeo i Cruz, dok je najstariji Brooklyn bio spriječen, budući da je trenutno u Americi.