PRELIJEPA MANEKENKA

Imaan Hammam je najseksi marokanska navijačica

17.12.2022 u 17:10

Bionic
Reading

Nizozemska manekenka marokanskog i egipatskog porijekla, stigla je u Katar i pružila podršku nogometnoj reprezentaciji Maroka koja je jučer imala utakmicu s francuskom reprezentacijom. Pretpostavlja se da će navijati i u subotu kad naši Vatreni igraju s Marokom

Sve zemlje na Svjetskom nogometnom prvenstvu imaju svoje navijačice iznimne ljepote pa tako i Maroko, prva afrička zemlja koja je stigla u polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva. Jedna od onih koju smatraju najljepšom je 26-godišnja Imaan Hammam.

Živi u Nizozemskoj, a pojavila se na naslovnici Voguea čak 18 puta (od toga četiri puta na američkom izdanju), piše The Sun. Također je model Victoria's Secreta, a radila je s mnogim brendovima, među kojima su Prada, Fendi, Burberry, Alexander McQueen, Marc Jacobs.

'Ne dolazim iz bogate obitelji. Imali smo svoje borbe, ali su bile inspirativne. Mama mi je bila velika inspiracija', izjavila je. Pisalo se i da je u vezi s nekim od marokanskih nogometaša, no takve informacije do sad nije potvrdila.

  • +2
Imaan Hammam Izvor: EPA / Autor: JOHN TAGGART