PREZDRAVA PREHRANA?

U strahu za svoje zdravlje Victoria Beckham odlučila se na drastičan potez

21.12.2020 u 18:33

Bionic
Reading

Victoria Beckham uglavnom jede ribu, no nakon posjete liječniku tu je naviku promijenila jer joj nalazi pokazuju previsoku razinu otrovne žive u tijelu

Uspješna poduzetnica i modna dizajnerica Victoria Beckham otkrila je da ima previše otrovne žive u tijelu, pa je promijenila prehranu. Nekadašnja pjevačica sad u prehrani ima znatno manje tunjevine i sabljarke koji su joj prije činili gotovo svakodnevni dio jelovnika, ponekad čak dva puta dnevno.

Previsoka razina žive u tijelu može izazvati gubitak pamćenja i osjeta, depresiju te razdražljivost. Teži simptomi uključuju sljepoću, drhtanje i probleme s bubrezima.

Victoria Beckham nema posljedica, za razliku od pjevača Robbieja Williamsa koji je imao najgore trovanje živom koje je njegov liječnik do sad vidio. Pjevač se nije propustio našaliti na svoj račun te je dodao kako je osjetio određeni ponos kad mu je liječnik rekao da ima najvišu razinu žive koju je ikad vidio u ičijem tijelu.

'Najvišu? To me čini najboljim, zar ne? Ja sam pobjednik kad je pitanje trovanje živom', duhovito je zaključio Robbie Williams.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia