NEPOGREŠIV KLASIK

Victoria Beckham plijeni elegancijom u haljini koju bi svaka žena trebala imati u svom ormaru

08.12.2020 u 19:04

Bionic
Reading

Bivša spajsica i modna dizajnerica Victoria Beckham oduvijek je bila poznata po svom dobrom modnom stilu koji je razvila u biznis. Sve što odjene postane predmet žudnje trendseterica, a njeni stajlinzi odlična su nit vodilja svim ženama koje vole poslovnu eleganciju. Ormar slavne ljepotice prepun je bezvremenskih modnih klasika, baš kao što je i njena posljednja haljina koju je nedavno nosila

Lijepa brineta viđena je kako napušta svoju trgovinu dotjerana od glave do pete. Zahvaljujući pandemiji prava je rijetkost vidjeti bivšu spajsicu u haljini i štiklama koje voli više od bilo koje udobne obuće. 46-godišnja Victoria Beckham prošetala je londonskim ulicama u prekrasnoj haljini iz svoje Resort kolekcije.

Riječ je o crvenoj haljini-košulji midi kroja koja je odličan izbor za svaku figuru. Osim toga siguran je odabir za svaku prigodu u što smo se uvjerili već puno puta. Košulja-haljine su kao pojas za spašavanje u danima kad ne znate što odjenuti i kad vam se ne da previše truda i vremena ulagati u slaganje stajlinga.

  • +7
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Dovoljno je samo navući haljinu preko glave i ovisno o stajlingu koji želite postići uskočiti u štikle, balerinke ili udobne tenisice. Victoria se ovog puta odlučila za efektne pink štikle koje su outfitu dale colorblock efekt.

Lijepa spajsica vrlo dobro zna da ovaj model haljine laska ženskoj figuri i s lakoćom skriva eventualne nedostatke, a detalj kontrastne mašne na kragni daje dozu uvijek poželjne profinjenosti.

Ponuda haljina-košulja u trgovinama je konstantna, obzirom da je riječ o modnom klasiku koji ne izlazi iz mode pa s lakoćom svatko može pronaći baš onakvu kakvu priželjkuje. Mi smo izdvojili nekoliko modela s kojima sigurno nećete pogriješiti.