SIMONA HALEP I TONI IURUC

U Rumunjskoj održano glamurozno vjenčanje velike teniske zvijezde i 13 godina starijeg makedonskog tajkuna

18.09.2021 u 14:01

Bionic
Reading

Mnogobrojna obitelj i prijatelji okupili su se u rumunjskom gradu Konstanti, rodnom gradu teniske zvijezde, kako bi prisustvovali vjenčanju Simone Halep i makedonskog bogataša Tonija Iuruca, na kojem su pjevale najveće rumunjske zvijezde

Rumunjska teniska zvijezda i nekadašnja prva igračica svijeta, 29-godišnja Simona Halep, pohvalila se na svom Instagram profilu da se udala za makedonskog tajkuna, 42-godišnjeg Tonija Iuruca. Vjenčanje godine održano je u njezinom rodnom gradu Konstanti, gdje se okupila njihova mnogobrojna obitelj i prijatelji i to usred tjedna - u srijedu.

Nekoliko fotografija s vjenčanja objavila je na svom Instagram profilu, otkrivši da su im na svadbi pjevale dvije rumunjske glazbene zvijezde, Dan Bitteman i Loredana.

Simona Halep pomno je planirala kako bi našla datum između teniskih turnira, a vjenčanje je održano odmah nakon US Opena, na kojem je stigla do osmine finala. U svojoj karijeri osvojila je dva Grand Slam turnira - Roland Garros i Wimbledon.

'Bilo je prekrasno, jako sam emotivna. Ovo su potpuno drugačiji osjećaji u usporedbi s osvajanjem Grand Slama. Tenis je tenis, a ovo je privatna sfera. Ostvarili smo jako važan korak, jako sam sretna', otkrila je Simona Halep.

  • +7
Simona Halep Izvor: Profimedia / Autor: Liewig Christian/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Njezin suprug makedonski je biznismen koji, navodno, ima u vlasništvu šest tvrtki, a prije braka s Halep, bio je već dva puta oženjen. Prije vjenčanja par je bio tri godine u vezi.