ALEXANDER SKARSGARD

Holivudska zvijezda ponovno stiže u Hrvatsku, a znamo i razlog

18.09.2021 u 11:41

Bionic
Reading

Prvi je puta Alexander Skarsgard u Hrvatskoj bio prije punih 17 godina, kada je gostovao na Zagreb Film Festivalu sa svojim kratkometražnim filmom 'To Kill a Child', a sada stiže kako bi snimio novi triler

Sve obožavateljice švedskog glumca u Hrvatskoj s nestrpljenjem su dočekale vijest kako ovaj holivudski zavodnik, 45-godišnji Alexander Skarsgard stiže u našu zemlju i to kako bi snimio novi film 'Bazen beskraja' redatelja Brandona Croneneberga, čiji je hrvatski koproducent zagrebačka producentska kuća 4Film.

Riječ je o znanstvenofantastičnom trileru o mladom zaljubljenom paru, a uz Skarsgarda u filmu glumi i 27-godišnja engleska glumica i model Mia Goth.

  • +3
Alexander Skarsgard Izvor: Profimedia / Autor: SteveSands/NewYorkNewswire/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U službenom opisu filma stoji kako radnja prati Jamesa i Em, mladi, bogati i zaljubljeni par na odmoru. All-inclusive resort u kojem su odsjeli nudi turneje po okolnim otocima, kao i blještave plaže, no izvan hotelske ograde, kada pređu tu granicu raja, čeka ih nešto puno opasnije.

Slavni glumac u Hrvatskoj je već boravio 2004. i to na Zagreb Film Festivalu, gdje je predstavio svoj kratkometražni film 'To Kill a Child', kojeg je režirao s prijateljem Bjornom Larsonom.