Bee Shaffer

U rijetkom izlasku: Anna Wintour na premijeru povela elegantnu kćer

17.04.2024 u 14:22

Bionic
Reading

Iako se nasljednica Anne Wintour ne pojavljuje često u javnosti, svako njezino pojavljivanje pokazuje da je od majke naslijedila 'žicu za modu', a isto se dogodilo i sinoć

Annu Wintour poznajemo kao uspješnu poslovnu ženu i prvu ženu modnog carstva, ali ona je i majka, ali i baka. Zasigurno 'najstajliš' baka na premijeru je mjuzikla 'Lempicka' stigla u društvu kćeri, a koja je odabrala nešto povučeniji život, daleko od mode, ali ipak blizu umjetnosti.

36-godišnja Bee Shaffer bavi se produkcijom, ne pojavljuje se često u javnosti, ali ovaj je put ipak plijenila pozornost uz Wintour.

Dvojac je uživao u zajedničkom vremenu i mjuziklu, a ljubitelji mode svakako u njihovim odjevnim kombinacijama koje su odisale elegancijom, ali i neodoljivim smislom za stil koji ima najutjecajnija žena u tom području.

I dok je legendarna glavna urednica nosila nikad popularniju haljinu nalik košulji midi dužine s elegantnim cvjetnim uzorkom te neizostavne sunčane naočale, njezina je kći blistala u jarkoj boji koja momentalno budi osjećaj sreće.

U efektnoj žutoj haljini kratkih rukava, povišenog ovratnika i zanimljivih proreza s narančastim obrubima, Bee Shaffer najavila je dolazak ljetnih boja u naše garderobe. Riječ je o skupocjenoj haljini brenda Proenza Schouler, američkog brenda utemeljenog 2002. u New Yorku.

  • +3
Bee Shaffer i Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: Theo Wargo / Getty images / Profimedia

Smisao za modu ipak je nešto što je samo dio njezinog privatnog, ali ne i poslovnog puta. Diplomirala je na Sveučilištu Columbia te se odlučila zaposliti kao producentica u američkoj televizijskoj emisiji 'Late Night sa Sethom Meyersom', a produkcijom se bavi i njezin suprug Francesco, filmski redatelj i fotograf koji je režirao glazbene spotove za Beyonce, A$AP Rockyja i Nicki Minaj.

MODNA IKONA

Anna Wintour ne odustaje od svoje modne formule, kojoj je godinama vjerna

Pogledaj galeriju