TIBOR KARAMEHMEDOVIĆ

U potpunoj tajnosti nakon samo šest mjeseci veze oženio se frontmen grupe Silente

28.03.2022 u 12:25

Bionic
Reading

Iako javnost ne zna mnogo o glazbeniku Tiboru Karamehmedoviću, tek to da je frontmen popularne grupe Silente i da stavlja muziku u fokus u svojim javnim istupima, u medije je došla informacija da se oženio u rodnom Dubrovniku. Njegova odabranica zgodna je marketinška stručnjakinja

Frontmen grupe Silente Tibor Karamehmedović krajem veljače je u potpunoj tajnosti uplovio u bračnu luku. Oženio se zgodnom Miom Prgudom, s kojom je u vezi od prošlog ljeta, kada su na društvenim mrežama osvanule njihove prve zajedničke fotografije.

Vjenčali su se u Dubrovniku 26. veljače, zavjete su izgovorili u krugu uže obitelji, a lokalni mediji izvijestili su o svemu uz nekoliko fotografija na kojima mladence možemo vidjeti u Mercedesu oldtimeru.

Pretpostavlja se da su zaruke pale u prosincu, kada je na Tiborovom profilu na Instagramu osvanula fotografija iz Sarajeva, ispod koje se pojavilo nekoliko komentara u kojima mu čestitaju na prosidbi.

Odabranica poznatog 31-godišnjeg glazbenika prije dvije godine završila je privatnu zagrebačku školu i trenutačno radi u odjelu marketinga.

U javnosti ih ne viđamo često zajedno, jer najvažnije trenutke u svom životu drže daleko od očiju javnosti i nemaju potrebe time puniti medijski prostor. Međutim ponekad iskoriste društvene mreže kako bi pokazali koliko su zaljubljeni i sretni.