DOM IZ SNOVA

U ovoj kući na samoj plaži Pierce Brosnan je proveo najljepše godine, a sada se prodaje

02.05.2023 u 12:54

  • +8

Kuća Piercea Brosnana

Izvor: Profimedia / Autor: Compass via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Bionic
Reading

Zvijezda Jamesa Bonda, omiljeni irski glumac Pierce Brosnan, još je 2000. godine kupio vilu u Malibuu koja uistinu ostavlja bez riječi, a već je nekoliko godina na tržištu i traži svog novog vlasnika

Možda danas većinu vremena sa suprugom Keely Shaye Smith provodi na Havajima, gdje su vlasnici jedne od nekretnina, no nevjerojatna vila u Malibuu smještena na samoj plaži, mjesto je gdje su Pierce Brosnan i njegova obitelj proveli najljepše godine. Kuća, čija se vrijednost procjenjuje na 100 milijuna dolara, već je duže vrijeme u prodaji, no još uvijek nije pronašla svog novog vlasnika.

Pierce Brosnan sa tadašnjom djevojkom Keely Shaye Smith kupio je zemljište samo nekoliko metara od pješčane plaže i oceana na kojem je sagradio raskošnu vilu. Punih deset godina njih su dvoje radili preinake na kući, koja je u međuvremenu dobila i gostinske kuće, a na kraju je postalo veličanstveno utočište kojeg su nazvali 'Kuća orhideja'.

SNIMILI IH PAPARAZZI

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith poput dvoje zaljubljenih tinejdžera

Pogledaj galeriju

No, zavirimo iza zidina kako bi shvatili zašto se Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith još uvijek nisu odlučili istu prepustiti novim vlasnicima.

Glavna kuća ima pet spavaćih soba i čak 14 kupaonica, a prednji dio, okrenut prema oceanu, ima nevjerojatnu otvorenu terasu za zabavu, s odvojenim dnevnim boravkom i blagavaonicom, koji imaju vjetrobrane, ukoliko je to potrebno.

Unutar glavne kuće nalazi se i ogromna kuhinja s najsuvremenijim kućanskim aparatima, velikom ostavom i vinarijom, a tu je i blagavaonica s kaminom.

Donjim dijelom kuće dominira dnevni boravak koji se, zahvaljujući staklenim stijenama može za toplijih dana otvoriti, a iz njega se pruža i spektakularan pogled na ocean. Uz drvene podove i bijeli namještaj sa zlatnim detaljima, tu je i antikni tepih koji dodatno naglašava koliko je ovaj dom savršen.

Donja razina kuće vodi ravno na vanjsku terasu s velikim stolom i stolicama za kojim se tijekom ručka ili večere na otvorenom može smjestiti deset osoba, a pored toga dio je za uživanje i odmaranje i upijanje sunca.

Ispred kućice za goste smješten je bazen sa morskom vodom, okružen palmama i tropskim cvijećem, a složena je i posebna staza kojom se možete spustiti do pješčane plaže i oceana.