SEDMOMJESEČNA ROSE

U najvećoj tajnosti održano krštenje najmlađe kćeri Pippe Middleton i to pod budnim okom Kate i Williama

02.03.2023 u 15:28

Bionic
Reading

U lokalnoj seoskoj crkvi u Berkshireu, održano je krštenje sedmomjesečne Rose, najmlađe kćeri Pippe Middleton i njezinog supruga Jamesa Matthewsa

Za razliku od princa Harryja i Meghan Markle, koji još uvijek nisu krstili uskoro dvogodišnju Lilibet, sestra Kate Middleton, Pippa, ništa ne prepušta slučaju. 39-godišnja Pippa Middleton u najvećoj je tajnosti organizirala krštenje svoje najmlađe kćerkice, sedmomjesečne Rose.

Krštenje je održano u lokalnoj crkvi u Berkshireu, a osim Pippe i njezinog supruga, 47-godišnjeg financijaša Jamesa Matthewsa, prisustvovali su i ostali članovi njezine obitelji, predvođeni sestrom Kate Middleton i šogorom, princom Williamom.

  • +4
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Pippa Middleton i James Matthews osim Rose imaju i dvoje starije djece, dječaka Arthura (4) i djevojčicu Grace (1), a malena Rose šesto je unuče Carole i Mikea Middletona, koji su djed i baka i kraljevskoj djeci - prinčevima Georgeu i Louisu te princezi Charlotte.

Inače, prije kršenja, Pippa i James poveli su djecu na odmor na egzotični St Barts, gdje obitelj Matthews posjeduje resort Eden Rock, koji se smatra jednim od najekskluzivnijih hotela, a tamo rado odsjedaju Elton John, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio.

  • +11
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Roditelji Jamesa Matthewsa preselili su na St Barts u rujnu 1995., kada su od lokalca Remyja de Haenena kupili Eden Rock. Svake zime njima u posjet odlaze Pippa i James, a često im se zna pridružiti i njezina sestra Kate Middleton s obitelji.

Iako je treće dijete rodila prije samo sedam mjeseci, a razlika između Rose i Grace je tek pet mjeseci, Pippa Middleton već se vratila u top formu i na pješčanim plažama St Bartsa pokazala zavidnu liniju.