NICOLE ARTUKOVICH

Snaha Roda Stewarta objavila fotografiju s majkom, prijatelji se pitaju: 'Tko je mama, a tko kći?'

27.07.2020 u 11:00

Bionic
Reading

Iako je Rod Stewart odavno odletio za Veliku Britaniju, njegova buduća snaha, dugogodišnja djevojka njegovog sina Liama Stewarta, Nicole Artukovich i dalje uživa u Hrvatskoj. Sa svog odmora u Hrvatskoj redovito objavljuje fotografije na Instagramu i tako zemlji svojih predaka radi najbolju moguću promociju

Iako je rođena i živi u Americi, zemlju svojih predaka neizmjerno voli, što je pokazala tetovažom hrvatske šahovnice na rebrima ispod lijeve ruke, riječima 'Bog i Hrvati', koje stoje na njezinom Instagram profilu, ali i mnoštvom fotografija snimljenih u Hrvatskoj.

Upravo ovdje Nicole Artukovich posljednjih tjedana uživa, prvo sa dečkom Liamom Stewartom i njegovom mnogobrojnom i slavnom obitelji, predvođenom budućim svekrom Rodom Stewartom, a sada joj društvo radi njezina majka Tina Artukovich. S atraktivnom majkom, Nicole je objavila i fotografiju, a prijatelji se pitaju: 'Tko je mama, a tko kćer?'

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Volim te puno 💋

Objavu dijeli Nicole (@nicoleartukovich)

Nicole Artukovich jedno je od šestero djece Marka Nickolasa Artukovicha i Tine Artukovich, rođene Cvjetković, koja korijene vuče sa samoga juga Hrvatske - Konavala, koji su u braku proveli punih 35 godina. U studenom 2019. obitelj je ostala bez oca, pa su se Lucy, Christina, Anthony, Andrea, Amanda i Nicole još više zbližili s majkom. Gotovo svako ljeto provodili su rodnom mjestu bake i djeda - Molunatu, za koji Nicole vežu brojne uspomene.

Mark Artukovich rođen je u Pasadeni, a odrastao u kalifornijskom gradiću La Cañada, gdje je pohađao i školu. Iako je svoj život stvorio u Americi, svoje hrvatsko, ali i hercegovačko porijeklo nije nikada zanemario, a svoju ljubav prema domovini svojih roditelja prenio je i na svoju djecu, koju je od malena vodio u posjete Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U Americi je nastavio s bratom i ocem voditi kompaniju Vido Artukovich & Son, koju je 1919. osnovao njihov djed.

Suprugu Tinu upoznao je 1982. godine na pikniku organiziranom povodom okupljanja hrvatske zajednice, a vjenčali su se dvije godine kasnije u hrvatskoj katoličkoj crkvi St. Anthony, nakon čega su obiteljski život nastavili u Long Beachu, kao istaknuti članovi hrvatske zajednice St. Anthonyja, ali i San Pedra.