SAMO POLAKO

U kući Big Brothera počeo tjedan penzionera

28.03.2011 u 19:26

Bionic
Reading

U ispovjedaonici Ema je saznala da je imenovana direktoricom 'staračkog doma' te da će Marijana, Slavica i Bojana biti njegovateljice, a ostali stanari bit će djedovi i bake. U tjednom zadatku Radašin se polako privikava na svoju ulogu kuhara

Kišni dani nisu usporili samo nas, već i stanare Big Brothera koji će ovaj tjedan biti penzioneri. 'Umirovljenički dom' vodit će 'direktorica' Ema, a u klimavoj atmosferi sinoćnjeg izbacivanja svi se nadaju da ih neće zapasti nikakve obveze.

Za sada je poznato kako će njegovateljice koje će se brinuti za 'reumatične starce' biti Bojana, Marijana i Slavica, a direktorica Ema držat će sve uzde u rukama. Marijanu more brige hoće li moći vidjeti kćer kad izađe iz emisije.

Stanari na otpadu koje je do sada najviše mučila dosada pomoći će Radašinu koji će u ovotjednom zadatku biti kuhar. Druga Radašinova obaveza bit će pranje odjeće svih 'penzionera'.

Prva 'kuharov' obrok za 'starce' već je stradao jer je Dražen krao hranu, no srećom Ema ga je ulovila i upozorila da to ne smije činiti.

Dokrot Nemeš trenutačno balansira između dviju stolica i dok odlučuje koja mu se njegovateljica više sviđa, koristi zadatak kako bi se zbližio s Bojanom što se nimalo ne sviđa Marijani. Je li smijeh između 'doktora' i njegova osoblja samo nevin flert ili se spremaju ljubavni nemiri, to će se tek vidjeti.