VRIJEME ZA KAJANJE

U kući Big Brothera napokon se smiruju strasti

31.03.2011 u 20:45

Bionic
Reading

Nakon niza napetosti situacija u kući Big Brothera se opet polako smiruje. 'Djedovi' George i Nikola ispričali su se jedan drugom, a Soraja i Dragana se ignoriraju

'Djedu' Draženu nedostaje dom i njegov krevet, no na složno nagovaranje svih sustanara i Big Brothervog obećanja kako bi mu rekao da se nešto loše dogodilo izvan kuće odlučio je ostati. Popodne provedeno na otvorenom uz razne društvene igre i štrikanje popunilo je vrijeme 'staraca', dok je Radašin kao i uvijek kuhao za ukućane.

Duško je zabavio sve žitelje otpada prepričavajući svoj razgovor s Big Brotherom u kojem mu je rekao koliko voli žene. Poslije toga u veselom tonu nastavlja se čavrljanje i Horvat kaže da živi ludo i da nema ušteđenog novca. Soraja se slaže s njim i priznaje da ni ona ne zna s novcem te da previše troši na poklone.

'Djedovi' George i Nikola i službeno su se pomirili. Nakon kratkog razgovora u dvorištu složili su se kako nije trebalo doći do te svađe.

Marijana je većinu dana provela zamišljena i zabrinuta. Pretpostavljamo da se radi o seksu kojeg se 'ne sjeća'.

Ni Nemeš nije bio bolje volje, a svoje jade je podijelio s Nikolom s kojim je u spavaćoj sobi razgovarao poslije piknika. Nikola se kasnije pridružio Marijani koja se šetala sa slikom svoje kćeri po dvorištu, pa su razgovarali o tome je li dobra majka ili nije. Marijana je zaplakala, a Nikola ju je utješio.

Radašin je Slavici u šaljivom tonu zaprijetio seksom jer je cijelo jutro bila nevina, no Slavica mu je potpuno ozbiljno odvratila kako on od svega pravi spektakl te je nastavila pričati o tome kako se trudi napraviti što manje grešaka.

Slavica koja je majka četvero djece završila je svoj tijek misli konstatacijom kako je došla u kuću da bude ono što je, a ne zbog ljubljenja. George i Radašin su se kasnije složili kako je Slavica preozbiljna i dogovorili su se kako će je odsad više zezati.

Stanari su kažnjeni oduzimanjem 6600 eura od glavne nagrade zbog prikupljenih pogrešaka koje su učinili tijekom prošlog tjedna u Koloseumu, ali i u utorak nakon partija.