vrijeme samo za njih

Romantični izlazak Tatarinovih: Maja Šuput veselo pozira sa suprugom, a obožavatelji hvale njezinu modnu kombinaciju

29.01.2022 u 13:21

Bionic
Reading

Maja Šuput obožavateljima redovito na Instagramu otkriva detalje iz privatnog života, a zvijezda njezinih objava uglavnom je sinčić Bloom. Međutim, ovoga puta u prvom planu našli su se Maja i njezin suprug Nenad

Pjevačica Maja Šuput ne krije koliko uživa u majčinstvu i trenucima posvećenim obitelji. Maja i njezi suprug Nenad od sinčića Blooma rijetko se odvajaju. Tako je Bloom, koji u ožujku puni godinu dana već posjetio razne domaće i inozemne destinacije. Maleni dječak prošao je našu obalu uzduž i poprijeko, a mjesec dana prije Božića vratili su se iz Istanbula.

No, Maja i Nenad, baš kao i svi roditelji, ponekad žele uživati i sami, pa su tako vikend započeli na najbolji i vrlo romantičan način – večerom u jednom zagrebačkom restoranu. Tom prigodom zaljubljeni par je pozirao zajedno, a Maja je fotografiju ponosno objavila na svom Instagram profilu.

'Mrs & Mr Tatarinov,' napisala je u opisu fotografije na kojoj pozira uz supruga Nenada. Obožavateljima i pratiteljima ova objava nije mogla promaknuti, a mnogima je za oko zapeo Majin sjajan izgled i upečatljiva modna kombinacija. Tako je Maja zablistala u crno-bijelom odjelu pepita uzorka koje uključivalo kratke hlačice, a Nenad ju je stilski pratio u stopu, odjeven u tamnoplavi sako na bijele pruge. Neki pak nisu propustili komentirati i Majinu znatnu kraću frizuru te su se složili kako je trendi bob za nju sjajan odabir. 'Konačno Maja shvatila da joj njena kosa i ova dužina jedino dobro stoje, super,' bio je jedan od komentara u nizu.

  • +4
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Srdjan Vrancic / CROPIX