PONOSNA MAMA

Je li ovo najslađa Bloomova fotografija? Maja Šuput sinčića je povela na još jedno putovanje, a fotografijom raspametila obožavatelje

15.01.2022 u 17:20

Bionic
Reading

Pjevačica Maja Šuput obožava putovanja, te svaki slobodan trenutak iskoristi za odlazak na kakvu zanimljivu destinaciju. Otkako je postala majka nezaobilazna pratnja joj je i njezin sinčić Bloom koji, prema svemu sudeći, baš kao i mama uživa u uzbuđenju koja putovanja donose

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov od rođenja Blooma naputovali su se s njim po raznim domaćim i inozemnim destinacijama. Maleni dječak prošao je našu obalu uzduž i poprijeko, a mjesec dana prije Božića vratili su se iz Istanbula.

Lijepi, sunčani vikend za obitelj Tatarinov značio je samo jedno – vrijeme je za nova putovanja i doživljaje koje ona donose. Tako su se uputili do prekrasnog Rovinja gdje su uživali na suncu i ugodnih 14 stupnjeva. Maja je posjet Istri zabilježila i na svom Instagram profilu te novom fotografijom svog sinčića raspametila obožavatelje.

'Ljubavi ovo ti je Rovinj ...,' napisala je Maja uz fotografiju na kojoj odjevena u crnu kožnu jaknu pozira s malenim Bloomom koji je, prema svemu sudeći, itekako spreman savladati novu vještinu, hodanje. Maleni Bloom bio je pomno dotjeran, baš poput i mame, a fotografija je oduševila Majine brojne pratitelje koji su požurili komentirati kako je Bloom sladak i meden.

devet dugih sezona

[FOTO] Pokrenuli smo vremeplov i prisjetili se prve emisije Zvijezde pjevaju; pogledajte kako su te 2007. izgledali Bojana Gregorić, Lamija Alečković, Jacques, Ivana Banfić...

Pogledaj galeriju

'Ljubavi prediva si,' 'Med medeni', 'Presladak', 'Kako je sladak', nizali su se komentari, a Maja je u objavama na Instagram Storyju pokazala doista predivne prizore iz Rovinja u kojima je uživala dok je maleni Bloom odmorio i na kratko zaspao u kolicima.

Inače, Maja i njezin suprug Nenad postali su roditelji u ožujku prošle godine te će za dva mjeseca proslaviti i veliki prvi rođendan. Maja je ranije je izjavila kako bi voljela da sin od nje i supruga naslijedi radoholičarstvo, a da od tate naslijedi i dobar modni ukus, a maleni je već postao prava mala modna ikona i zvijezda maminog Instagrama.