LADY B PROMOCIJA

U Hrvatsku stigle čarape s potpisom Lepe Brene: 'Sve su ono što jednoj ženi treba'

04.12.2023 u 18:56

Bionic
Reading

Regionalna glazbena zvijezda Lepa Brena i njezin suprug, Slobodan Boba Živojinović, hrvatskoj javnosti predstavili su svoj zajednički i vrlo uspješan brend Lady B pa s domaćom kompanijom Jadran Čarape potpisali ugovor o suradnji

Iza brenda Lady B stoje revolucionarne ženske čarape vrhunske kvalitete koji u svojoj tkanini sadrže hijaluronsku kiselinu te nanočestice zlata. Povod ulasku u projekt ovoga tipa za Lepu Brenu je njezino dugogodišnje iskustvo nastupanja na glazbenim pozornicama na kojima joj se često događalo da su joj upravo – pukle najlonke. Istaknula je Brena kako joj je vlastita linija čarapa ostala velika želja koju je željela ostvariti.

  • +13
Lepa Brena Izvor: Promo fotografije / Autor: EXTRA FM/MARIO POJE

'Rekla sam Bobi dok smo se kartali da bih voljela svoju liniju čarapa. Da to budu čarape koje će biti dovoljno jake i snažne kao što smo mi žene onda kada trebamo, a da budu dovoljno nježne i mekane isto tako onda kada mi to želimo i za to imamo potrebu. Boba je pristao pomoći mi da realiziram tu svoju ideju poslije korone da bi se na kraju desilo kao što se uvijek desi da je on postao alfa i omega čitave organizacije, backupa i realizacije čitavog programa'.

Istaknuo je Boba kako smatra da boljeg partnera od Jadran čarapa nisu mogli pronaći i zahvalio im se u ime Lady B kompanije što su prepoznalu njihovu kvalitetu i što će u budućnosti surađivati.

'Zahvaljujući Breni sada sam doktorirao čarape. Mogu izaći na crtu svim stručnjacima kada su u pitanju čarape, tkanje i sve ostalo. Puno je vremena, ljubavi i entuzijazma i vjere trebalo da napravimo nešto što je drugačije. Naše čarape mekane su i fine kao perje, naravno sve se može pokidati, ali puno, puno teže nego obične', rekao je Boba i dodao kako je cilj kod njihovih čarapa žene učiniti zadovoljnima i podići njihovo samopouzdanje.

'Možete se osjećati seksi i sa 60 godina. Uvijek sam bježala od seksi, ali više ne! Osim što prekrivaju celulit doista razgrađuju masne naslage. Sve su ono što jednoj ženi treba', zaključila je Brena.

Otkrio je Boba i da su proširili asortiman, u ponudi imaju različite vrste čarapa od push-up, elegant, do termo koje Brena obožava, dok je legendarna glazbenica dodala: 'Uskoro ćemo ako Bog da napraviti nešto posebno i za muškarce!'.