NASLJEDNI GEN SLAVE

U Hollywoodu stasa nova generacija: Kako djeca slavnih utiru svoj vlastiti zvjezdani put

03.04.2021 u 07:19

Bionic
Reading

Prvorođena kći Beyonce i Jay-Z-ja odlično kotira u generaciji djece slavnih roditelja kojima se također smiješi zvjezdani status, a koja svoj put utiru sama

Sa samo devet godina Blue Ivy Carter osvojila je svog prvog Grammyja, doduše s mamom Beyonce u kategoriji najboljeg videospota za pjesmu 'Brown Skin Girl'. No Blue Ivy je i vlasnica nagrade BET, koju je osvojila za naraciju audioverzije dječje knjige 'Hair Love', a pojavila se i u nekoliko glazbenih spotova svojih roditelja, bila model za kolekciju 'Icy Park' svoje majke te postala slavna zagovornica pranja ruku.

No nije Blue Ivy jedina koja je od svojih roditelja naslijedila 'gen slave'.

Angela Simmons, nasljednica hip-hop kraljevstva, ponešto zna o utiranju puteva slave od malih nogu. Njezin otac Joseph Simmons, poznatiji kao Rev. Run, član je kultne grupe Run-DMC, stric Russell Simmons bio je suosnivač Def Jam Recordingsa, a strina (Russellova bivša) Kimora Lee Simmons Laissner bila je model koji je svoju modnu marku početkom 2000-ih brendirala kao hip-hop uniformu.

Angela je odrastala u reality showovima 'Run's House' i 'Growing Up Hip Hop', a 30. ožujka na trebala bi predstaviti novu emisiju 'Just Angela', u kojoj svojim obožavateljima nudi pogled iza kulisa, u svoj život poslovne žene i majke četverogodišnjaka.

Sa slavom se upoznala vrlo rano. Još u vrtiću ili prvom razredu, rekla je nedavno za CNN, bila je prilično zbunjena, ali je i spoznala veličinu svog oca kad su roditelji druge djece tražili njegovu fotografiju od nje.

S time je došla i radna etika. Danas 33-godišnja Angela kaže kako otac nikog od svoje djece nije poticao na to da bude u središtu pozornosti, ali jednostavno želi prihvatiti priliku da pokaže publici tko je zapravo.

'Mislim da još uvijek postoji zabluda o tome tko sam ja i zato mi je ideja o novoj emisiji bila prilično cool. Znam da ljudi imaju predodžbu o tome što bih ja trebala biti jer su gledali moje odrastanje i znaju odakle potječem, ali ova će emisija pokazati kakva sam zapravo', rekla je Angela.

Prije nego je Hailey Bieber postala najveći belieber na svijetu bila je Hailey Baldwin, kći glumca Stephena Baldwina i njegove supruge Kennye Deodato Baldwin, kćeri Grammyjem nagrađenog pijanista, skladatelja i producenta Eumira Deodatoa.

Sasvim solidan pedigre, no danas 24-godišnja gospođa Bieber najveći dio svoje slave zapravo najviše duguje ocu jer joj je pomogao da upozna muškarca svog života, a koji će joj kasnije postati suprug.

Stariji Baldwin predstavio je kćer nakon emitiranja emisije 'Today' tadašnjoj tinejdžerskoj pop zvijezdi, objasnivši mu da su uživali u njegovoj glazbi. U godinama koje su uslijedile Hailey je postala uspješna manekenka, a s reperom i glumcem Method Manom vodila je televizijsku emisiju 'Drop the Mic'.

Kad su stupili u brak, njoj je bilo 21, a Justinu 24 godine. Iako smatra da je 'ludo mlada' ušla u brak, Hailey je za časopis Elle rekla kako misli da im ono što jesu daje šanse za uspjeh.

  • +2
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Mislim da je stvar potpuno drugačija za nekoga poput mene i Justina. Za svoje smo godine vidjeli puno toga i oboje smo dovoljno toga proživjeli da bismo znali da je to ono što želimo', rekla je Hailey.

Slavna glumica Julia Roberts nesvjesno je svoju nećakinju Emmu Roberts stavila na lansirnu rampu za dosezanje zvijezda.

Kako je Emma rekla 2015. za časopis Allure, 'virusom slave' zarazila se vrlo mlada na filmskom setu svoje tete Julije, a koja je tada snimala film 'Erin Brokovich'.

'Trčala bih i skrivala se u njezinoj prikolici za šminku i slušala kako teta vani pita: 'Gdje je Emma? Vrijeme je za spavanje i mora kući!'' rekla je Emma i prisjetila se kako se na setu osjećala kao u ljetnom kampu kreativnosti.

Priliku da pokaže što je naučila u 'ljetnom kampu kreativnosti' dobila je u Nickelodeonovom sitcomu 'Unfabulous' i od tada se danas 30-godišnja Emma čvrsto ukorijenila u industriji, preuzimajući ulogu u više sezona serija 'Američka horor priča' i 'Kraljice vriska'.

Nepošteno bi bilo reći da je za Emmin uspjeh zaslužna samo teta Julija, jer je i njezin otac Eric Roberts slavni glumac. Je li 'gen slave' dobio i Emmin novorođeni sin, vrijeme će pokazati.

Nije lako nabrojati samo imena svih članova klana Kardashian / Jenner, a kamoli njihova zajednička i pojedinačna postignuća. Ukratko, djeca Roberta Kardashiana, Kris Jenner i Caitlyn Jenner (nekoć znanog kao Bruce Jenner) oličenja su djece poznatih roditelja koja su na lutriji slave osvojila jackpot.