'CARNIVAL ROW'

U Dubrovnik stiže ekipa Amazonove hit serije; sve zanima samo jedno - hoće li u grad stići i Orlando Bloom

03.03.2020 u 21:02

Bionic
Reading

Iako je još prošle godine najavljeno snimanje druge sezone Amazonove misteriozne fantasy serije 'Carnival Row' u Dubrovniku, to će se ostvariti tek sada, krajem ožujka. Lokalni mediji već su objavili da se traže statisti, snimanje će trajati desetak dana, a još uvijek nije službeno objavljeno stižu li na krajnji jug Dalmacije i glavne zvijezde - Orlando Bloom i Cara Delevingne

Krajem ožujka, nekih desetak dana Amazonova ekipa popularne serije 'Carnival Row' postavit će svoje kamere i sve ostalo potrebno za snimanje nove sezone čije su glavne zvijezde Orlando Bloom i Cara Delevingne. Snimanje bi se trebalo odvijati u Dubrovniku, Trstenu, Konavlima, staroj gradskoj luci... a ovoga puta neće biti zatvaranja cesta i slično, budući da i u ovo doba u gradu nema previše turista koji bi im otežavali snimanje.

Lokalni mediji već su objavili raspisane natječaja agencija za statiste, u kojima se traže točno određeni tipovi. U Dubrovačkom dnevniku napisali su da se traže statisti za sudjelovanje u stranom serijalu koji će se snimati u Dubrovniku, ne precizirajući o čemu je riječ. Ono što se traži, žene su i muškarci od 18 do 65 godina, prirodne boje kose bez izrasta, dok su za muškarce naglasili da je potrebna dobra fizička sprema te da su poželjni brkovi i brada.

  • +3
Orlando Bloom i Cara Delevingne Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

No, ono po čemu se snimanje ove serije u Dubrovniku razlikuje od prijašnjih je i to da će po prvi puta i sam grad imati koristi od svega, a ne samo turističke promocije. Naime, nakon što se promijenio pravilnik o snimanju na javnim površinama, u gradsku blagajnu trebalo bi se sliti oko 400 tisuća kuna.

Ono što je još uvijek nepoznanica je hoće li u Dubrovnik stići, na radost brojnih obožavateljica, holivudski zavodnik Orlando Bloom, kao i Cara Delevingne, koja zajedno s njim ima glavnu ulogu u seriji.