s misterioznom ivanom

U domu Jerka Leke vlada najveća sreća: Bivši nogometaš postao otac djevojčice

21.02.2024 u 08:59

Bionic
Reading

Jerko Leko ponovno će okusiti čari života s novorođenčetom! Bivši nogometaš dugo je skrivao vijest o novoj ljubavnoj vezi, a sada je ljubav okrunjena i najvećim blagoslovom

Iako naši nogometaši uživaju status najvećih zvijezda Hrvatske, Jerko Leko uspješno je skrivao najradosnije vijesti čak devet mjeseci. Naš bivši reprezentativac te sadašnji trener NK Jarun ponovno se zaljubio te posljednjih dana uživa u najvećoj sreći - prvoj kćerkici!

Leko već ima iskustvo u odgoju dvojice prekrasnih dječaka, a sada se pred njim nalazi i izazov odgajanja djevojčice čije je ime zasad nepoznato.

Kako doznaje Story, Leko je ljubavnu sreću pronašao u crnokosoj Ivani iz Livna, kojoj ideja života pod reflektorima nije primamljiva pa se par trudi zadržati svoju privatnost. Međutim potvrdio je vijesti o prinovi, no više komentara nije dao.

Inače, naš bivši reprezentativac ima dvojicu sinova, Carlosa i Leona, iz braka s Ivom Šarić, s kojom se vjenčao prije 12 godina u Zagrebu u crkvi na Trešnjevci. Nakon što su se 2018. godine rastali, Šarić je ljubavnu sreću pronašla uz Dinamovu zvijezdu Brunu Petkovića i s njim dobila još jednog sina.

Finale lige nacija

Poznata lica u Rotterdamu: Zoran Milanović sa suprugom, Iva Šarić, obitelj Luke Modrića...

Pogledaj galeriju