i ona je emotivna

Nakon Rakitića, od Seville se oprostila i njegova Raquel

31.01.2024 u 19:03

Bionic
Reading

Ivan Rakitić jučer je objavio kako napušta Sevillu, a emotivnu objavu na Instagramu napisala je i Raquel Mauri, ljubav našeg proslavljenog nogometaša

Ovog je utorka svijetom nogometa glasno odjeknula vijest o odlasku Ivana Rakitića iz Seville. Kao dokapetan momčadi i stranac s najviše nastupa u povijesti Seville, Rakitić je kroz suze objavio da odlazi iz kluba, a emotivna je na Instagramu bila i njegova supruga Raquel Mauri.

'Nisam niti u jednom trenutku razmišljao o odlasku u siječnju, niti sam razgovarao o tome sa svojim zastupnikom. Htio sam ostati do kraja ugovora (30. lipnja), ali nisam htio pokazati nezadovoljstvo niti neigranjem zarađivati novac. Sjediti na klupi, ne moći pomagati ekipi pa ići mirno doma - to nije za mene', rekao je naš Raketa.

Uz nekoliko fotografija s tribina kluba, s klubom se pozdravila i prekrasna wagsica Raquel.

'Dan prepun emocija koje nikada nećemo zaboraviti, u kojem završava naša etapa u Sevilli i krećemo zajedno sa željom i uzbuđenjem novu sa Al-Shabab. Hvala svima na tolikoj dobivenoj ljubavi', napisala je na Instagramu podijelivši slike sa stadiona.

Nesretan što Sevillu napušta u teškim trenucima u kojima klub nikako da se krene uzdizati na ljestvici Primere, Rakitić je supruzi napisao da je ona ljubav njegovog života.

Osim po nogometnoj karijeri, Rakitić će ovaj španjolski grad pamtiti i po fatalnom susretu koji mu je promijenio čitav život. Naime, nakon što je potpisao svoj prvi ugovor, Rakitić je u kafiću upoznao lijepu Raquel. U travnju prošle godine par je proslavio 10. godišnjicu braka čija su kruna djevojčice Adara i Althea.

NA ODMORU U HRVATSKOJ

Luka Modrić iznenadio gledatelje kultnog malonogometnog turnira

Pogledaj galeriju