NIŠTA OD DUBAIJA

U dom nekadašnjeg prvog tenisača svijeta stigla prinova: Zbog rođenja četvrtog djeteta Andy Murray otkazao turnir

12.03.2021 u 17:47

Bionic
Reading

Škotski tenisač Andy Murray odlučio je staviti obitelj ispred tenisa - budući da je njegova supruga Kim rodila mu četvrto dijete, nekadašnji najbolji tenisač svijeta odlučio je otkazati turnir u Dubaiju

Nekadašnji prvi igrač svijeta, koji se sada nalazi na 116. mjestu ATP ljestvice, nakon operacije kuka i više ozljeda, ali i pozitivnog testa na koronavirus napokon je dočekao dobre vijesti.

33-godišnji Andy Murray i njegova supruga Kim dobili su četvrto dijete, no nikakvi drugi detalji nisu poznati. Oboje poznati kao iznimno tajnoviti kada je riječ o privatnom životu, Kim i Andy Murray i samu su trudnoću držali u tajnosti i tek trebaju službeno potvrditi rođenje, kao i spol djeteta.

  • +2
Andy Murray, Kim Sears Izvor: Profimedia / Autor: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par već ima Sophiju (5), Edieja (3) i Teddyja (2), a upravo su i trudnoću s malenim Teddyjem isto tako čuvali od javnosti i otkrili tek tjedan dana prije poroda, kada se Kim pojavila na Wimbledonu u bijeloj trudničkoj majici sa crnim točkama.

Svoju vezu započeli su 2005., a vjenčali su se u travnju 2015. godine, nakon čega su počeli i proširivati svoju obitelj.