USUSRET GLAZBENOM HEPENINGU U VODICAMA

U Croatia Recordsu održan warm up party: Headlineri CMC festivala su Severina, Magazin i Alen Islamović

8/11

Zlatko Pejaković, Branimir Jovanovac

Ovogodišnje, 11. izdanje CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia donosi do sada najbolju produkciju i glazbena imena koja će u dva dana u Vodicama publici priuštiti najbolji i nezaboravan ljetni provod, najavljeno je na warm up partyju i pressici festivala. 

U petak, 7. lipnja u večernjim satima na popularnoj kupoli, velikoj festivalskoj pozornici nastupit će grupa Magazin. Nakon njih vodičku publiku u petak zabavljat će Severina. 

Druge večeri, u subotu 8. lipnja, na glavnu pozornicu dolazi više od 50 izvođača koji će nastupiti u sklopu revijalnog dijela programa. Među njima su Željko Bebek, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Mia Dimšić, Colonia, Opća Opasnost, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Zlatko Pejaković, Ivana Kovač, Domenica, Alen Islamović & Enela, Dean Dvornik i mnogi drugi. Nakon revijalnog dijela na velikoj pozornici koncert će održati Alen Islamović.

Zlatko Pejaković, Branimir Jovanovac

Zlatko Pejaković, Branimir Jovanovac

Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Prethodna slika Sljedeca slika
Uskoro će biti održan dvodnevni glazbeni spektakl, CMC festival koji će biti organiziran na dvije pozornice. Kako je najavljeno na konferenciji za medije i warm up partyju održanima u srijedu navečer u prostorima Croatia Recordsa i CMC televizije, na glavnoj festivalskoj pozornici i Makina stageu koncerte će održati neka od najvećih glazbenih imena hrvatske i regionalne glazbene scene