OVO NE PRESTAJE

U čemu je tajna? Zašto su se žene diljem svijeta poistovjetile s Lady Gagom iako ona 'uzima' muškarca drugoj ženi

27.02.2019 u 19:10

Bionic
Reading

I dok bi u nekim drugim životnim pričama Lady Gaga bila nazivana ružnim i pogrdnim imenima jer rastavlja jednu obitelj, u ovom slučaju mnogi zagovaraju da pobjedi upravo njezina ljubav prema Bradleyju Cooper, te da on, baš zbog nje, ostavi svoju partnericu i majku djeteta, Irinu Shayk

Već drugi dan zaredom ne prestaju razne teorije na račun odnosa slavnog glumca Bradleyja Coopera i njemu dragih dviju dama - životne partnerice Irine Shayk, s kojom ima i kćer, i pjevačice Lady Gage, s kojom je snimio film 'Zvijezda je rođena'. Kao vrhunac cijele priče, koja je, u kratkim crtama takva da se kemija između Gage i Coopera ne može sakriti, pojavio se podatak kako je ruska manekenka, koja navodno nije ljubomorna na svog partnera i Gagu, ipak 'otpratila' na Instagramu slavnu pjevačicu.

  • +4
Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, cijela priča toliko je zaludjela njihove obožavatelje da su se na kraju i oni krenuli obračunavati putem društvenih mreža, javno iskazujući potporu Irini Shayk, odnosno Lady Gagi. Nekako u konačnici čini se kako dobitnica Oscara za pjesmu 'Shallow' ipak dobiva veću potporu, unatoč činjenici da je Irina ujedno i majka Cooperove kćerkice Lee De Seine.

Zašto je to tako? I zašto većinom žene staju na stranu Lady Gage, iako bi, da je riječ o nekim drugim sudionicima ljubavnog trokuta upravo ona bila prozivana ružnim imenima jer rastavlja jednu obitelj?

'Može li Bradley Cooper ostaviti svoju djevojku kako ona više ne bi smetala predivnoj ljubavnoj priči njega i Lady Gage?' ili 'Sorry Irina, ali Lady Gaga i Bradley Cooper su pravi odabir' samo su neki od komentara, a sve to zaintrigiralo je i psihologe koji su dali svoje mišljenje o tome zašto se puno više ljudi u ovom slučaju poistovjetilo s Lady Gagom, a ne s Irinom Shayk.

Bradley Cooper, Irina Shayk i mama Gloria Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Irina možda i je majka Cooperovog djeteta, ali zbog svog atraktivnog izgleda - visine od 178 centimetara, savršenih proporcija i iznimno dugih nogu - ali i i 3,5 milijuna funti na bankovnom računu, žene se baš i ne mogu previše poistovjetiti s njom.

S druge strane, 32-godišnja Lady Gaga osoba je s kojom se gotovo svatko može poistovjetiti, osobito nakon što je javno progovorila o svojoj borbi s bulimijom i rekla kako je bila 'očajna da izgleda poput mršavih balerina', kao i psihičkim bolestima i konzumaciji opijata.

O svemu tome bila je itekako iskrena, stoga je u tom slučaju puno lakše pronaći dodirne točke s njom i tako u ovoj priči 'stati na njezinu stranu'.

'Pomalo je čudno da cijeli svijet navija da Bradley Cooper ostavi svoju djevojku, s kojom ima dijete, samo zato što svi maštaju o tome da on i Lady Gaga završe zajedno', rekao je jedan korisnik Twittera i nije ništa pogriješio, kao možda niti onaj koji tvrdi kako je ovdje ipak riječ o glumcima, pa su možda zbog popularnosti filma i plaćeni da odglume kemiju među njima. A kako će se ova priča odviti i koja će ljubav pobjediti, ostaje nam vidjeti.