IZGLEDA SENZACIONALNO

U 71. godini obara s nogu: Jane Seymour pokazuje figuru koja prkosi godinama

05.01.2022 u 06:36

Bionic
Reading

Bondova djevojka postala je sa samo 20 godina, sa 67 pozirala je za Playboy, a može se pohvaliti i karijerom u osmom desetljeću života. Jane Seymour kao da ne stari. Zaprepastila je obožavatelje nakon što je objavila fotografiju na kojoj izgleda senzacionalno u crnom kupaćem kostimu s volanima

Mnogi pratitelji su se u komentarima ispod fotografije objavljene na Instagramu nastale na pješćanoj plaži zapitali kako je moguće da sa 70 godina Jane Seymour izgleda kao i u danima najveće slave. 'Kad te nešto sruši, uvijek gledaj gore! Počnimo godinu kako treba', poručila je u objavi.

'Tijekom godina stvorili smo tako divnu zajednicu, neka radimo zajedno kako bismo podržavali jedni druge', piše u nastavku. Inače, poznato je da Jane nije pobornica estetskih zahvata, a mladdenački izgled duguje tjelovježbi i zdravoj prehrani. Uzgaja vlastito voće i povrće i ne sviđa joj se ideja da je potrebno doći do određenog broja na vagi. Ne bi se nikada odrekla čaše vina i pokoje kockice tamne čokolade. Vježba dva puta tjedno, a omiljene vježbe su joj pilates i vježbanje s utezima. 'Trudim biti što bolja u svojim godinama', izjavila je ranije za Closer Weekly.

Jane je majka danas četvero odrasle djece, 39-godišnje Kate, 36-godišnjeg Seana te 25-godišnjih blizanaca Johna i Kristophera te pomajka Jenni (kći Davida Flynna s kojima bila u braku od 1981. do 1992.) i Kalena (sina Jamesa Keacha za kojega je bila udana od 1993. do 2015. godine).

Nedavno je objavila fotografiju s rođendana Joe Landoa s kojim je glumila vestern drami iz devedesetih 'Dr. Quinn, žena vrač'. Ta je serija, podsjetimo, premijerno prikazana na Novu godinu 1993. a emitirala se do 1998. godine.

  • +3
Jane Seymour Izvor: EPA / Autor: CHRISTIAN MONTERROSA