nikad nije kasno

U 59. godini Marina Perazić okrenula novu stranicu u životu

27.06.2017 u 10:42

Bionic
Reading

Nekadašnji seks simbol pop scene osamdesetih, pjevačica grupe Denis & Denis Marina Perazić i dalje tu titulu zasluženo nosi, a vrlo je aktivna i na glazbenoj sceni. No ovoga puta nije riječ o pjevanju, nego o DJ-iranju u koje se svestrana Riječaka upustila uoči ulaska u šesto desetljeće života

Zahvaljujući hitovima kao što su 'Program tvog kompjutora', 'Soba 23', 'Voli me još ovu noć' i 'Kolačići', nema tko nije čuo za Denis & Denis i Marinu Perazić.

Nakon povratka iz Amerike, buntovnica s diplomom inženjera građevine nastanila se u Novom Sadu te se bavila zumbom i psihologijom.

Danas izgleda bolje nego ikad, a trenutno se počela baviti DJ-iranjem te 'pravi kaos po raznim klubovima', piše Kurir koji donosi snimku iz beogradskog kluba. Goste je oduševila i odličnim koreografijama, a evo kako je to izgledalo:

U Novi Sad preselila se kako bi njezine kćeri, 22-godišnja Luna i 25-godišnja Mia, bile u blizini tate, legendarnog bubnjara Ekatarine Velike Ivana Fecea Firčija koji se vratio iz Amerike. U dobrim su odnosima ostali samo zbog djece, jer je Marina s njim proživljavala pravi pakao, kako je prije izjavljivala za medije.

'Firčiju sve opraštam. Volim sebe, ne dam nikome da me pregazi. Pjevačkih ambicija imam, samo ne idem glavom kroz zid. Ne volim da se uklapam u klišeje', izjavila je nedavno za Blic.

Kulijana! 😎

A post shared by marina perazic (@marinaperazic) on