MARINA PERAZIĆ:

'Muškarci su me ponižavali i vrijeđali'

10.03.2014 u 13:23

Bionic
Reading

Nekadašnji seks-simbol Marina Perazić otvoreno je progovorila o privatnom životu i odnosu s muškarcima

Marina Perazić kaže kako u njezinu životu ne postoji muškarac, a sudeći prema njezinoj 'ispovijesti', čini se da više uživa u samoći.

'Muškarci su me oduvijek sputavali jer sam, u želji da sačuvam ono za što sam vjerovala da je 'ljubav', zanemarivala sebe, pretvarala se u ženu koja će, barem u javnosti, zadržati svoje mišljenje ako se ono ne slaže s partnerovim. Od prevelike želje da budem voljena, odustajala sam od sebe. To ustezanje od izražavanja stavova mi je najteže padalo', kazala je Marina za srpski Blic.

No još uvijek vjeruje da će naći muškarca svog života.

Na pitanje važi li u njezinu slučaju izreka 'muškarci se plaše uspješnih žena', pjevačica priča kako se potpuno slože s tim jer je i sama na svojoj koži osjetila posljedice ženina društveno priznatijeg položaja ili bolje zarađivanja od svog partnera.

'Najčešća posljedica takva odnosa je to da se muškarac prema ženi ponaša s nepoštovanjem, ponižava je i vrijeđa, kako kod kuće, tako i u društvu, kako bi se ona osjećala manje vrijednom', izjavila je Marina, koja sada vodi svoju školu zumbe.