PRINC ANDREW

Tvorci 'Krune' našli su se u velikom problemu: Ne mogu pronaći glumca koji bi glumio kontroverznog princa

27.04.2021 u 09:51

Bionic
Reading

Kako je otkrio izvor blizak producentima Netflixove hit serije, tvorci 'Krune' ne mogu nikako pronaći glumca koji bi utjelovio princa Andrewa i to ponajviše zbog skandala i njegove povezanosti s preminulim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom

Na web stranici Spotlighta pojavio se oglas koji je ostavio Left Bank Pictures, a u kojem produkcijska kompanija traži savršenog kandidata za 'jako dobru ulogu'. Lik princa Andrewa, u srednjim 30-ima i ranim 40-ima, pojavit će se u petoj sezoni ove hit serije koja bi se, kako se nagađa, trebala početi snimati već u srpnju.

'Princ Andrew je jedan od najnepopularnijih članova kraljevske obitelji, stoga ne čudi da zvijezde u usponu i nemaju preveliku želju glumiti baš njega. Nije baš seksi uloga niti neka koja će otvoriti vrata Hollywooda', otkrio je izvor blizak casting ekipi koja je u potrazi za glumcem.

S druge strane, produkcijska ekipa odbacila je navode da su u problemu, ne želeći uopće tom pridavati veliku pažnju. Dapače, oni tvrde da je oglas na Spotlightu dio njihove normalne procedure.

No, vrlo je vjerojatno da nitko ne želi utjeloviti 61-godišnjeg princa Andrewa, koji je upleten u pedofilski skandal s pokojnim Jeffreyjem Epsteinom. Jedna od žrtvi, Virginija Roberts Giuffre potvrdila je kako je bila prisiljena imati intimne odnose s princem u dobi kada je ona imala samo 17 godina.

  • +2
Princ Andrew Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Zbog svega toga vojvoda od Yorka odstupio je još u studenom 2019. godine sa svih službenih kraljevskih dužnosti, a nije mu ni pomogao intervjuu kojeg je dao za BBC, a kojim je trebao osvjetlati svoj obraz nakon svih optužbi.

Inače, u četvrtoj sezoni 'Krune', princa Andrewa u njegovim 20-im godinama utjelovio je 26-godišnji Tom Byrne.