UŽARILE SE MREŽE

Tviteraši inspirirani i ovogodišnjom Dorom, a nakon nastupa Kedže mišljenja su podijeljena: 'Damir Kedžo ili Mad Max?'

11.02.2023 u 21:58

Bionic
Reading

Iako je već odnio pobjedu na Dori, Damir Kedžo zbog koronavirusa nije nas predstavljao na Eurosongu jer je isti te godine bio otkazan. Ove godine natječe se s pjesmom 'Angels and Demons', a njegov nastup nije prošao nezapaženo ni među tviterašima

Pred sam kraj ovogodišnje Dore, pod rednim brojem 12. s pjesmom 'Angels and Demons' nastupio je i Damir Kedžo, a njegov nastup, baš kao i ostali nastupi na ovogodišnjem natjecanju, inspirao je tviteraše.

Nakon njegova nastupa mišljenja su uistinu podijeljena, pa tako ima onih koji smatraju da on mora pobijediti, drugi smatraju da je pjesma plagijat, a puno se raspravljalo i o njegovom stajlingu.

Glamur u Opatiji

[FOTO] Predvođeni 'čeličnom lady HRT-a' izvođači stigli na crveni tepih Dore

Pogledaj galeriju

Da je pjesma navodni plagijat komentiralo se nakon što su pjesme svih ovogodišnjih natjecatelja puštene u eter, pa tako i Kedžina. Tada su mnogi ustvrdili kako jedan od najvećih favorita ovogodišnje Dore neodoljivo podsjeća na poznati hit 'Human' britanskog pjevača Rag'n' Bone Mana iz 2017. godine.

  • +3
Damir Kedžo Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

'Zapravo se dogodio super moment u kojem se pokazalo koliko me moja publika cijeni, ali i koliko sam dobio novih slušatelja. Na sceni sam jako dugo i ovo nisu prvi, a vjerujem ni zadnji medijski natpisi o meni. Odabrao sam ovaj posao, poziv i znam što on nosi sa sobom. Kad si javna osoba, trebaš biti spreman na sve, ali se i istrenirati da znaš što te pogađa. Mene pogađa nepravda, a ne medijski natpisi o meni ili mom radu', rekao je prije nekoliko dana za tportal Damir Kedžo.

Podsjetimo, jedan od naših ponajboljih pjevača koji je na Dori pobjedio s pjesmom 'Divlji vjetre' nije otišao na Eurosong budući da je natjecanje bilo otkazano zbog pandemije koronavirusa, a hoće li ove godine napokon otići na toliko željeno natjecanje u Liverpoolu, doznat ćemo uskoro.

Do tada ostavljamo vam neke od tvitova koji su se pojavili na račun Damira Kedže.