BEBA stiže KRAJEM GODINE

Trudna Blanka Vlašić i dalje aktivno vježba, a pokazala je i kako joj je trbuh narastao

30.07.2022 u 12:53

Bionic
Reading

Naša proslavljena atletičarka krajem svibnja je iznenadila domaću javnost viješću da se udala za belgijskog novinara Rubena Van Guchta, a onda i potvrdom da očekuju prvo zajedničko dijete. U slatkom iščekivanju, rado s cijelim svijetom dijeli trenutke svog najsretnijeg razdoblja u životu

Otkako je priznala da je trudna Blanka Vlašić ne prestaje privlačiti pozornost svojih pratitelja na društvenim mrežama. Svaka njezina objava očekuje se s nestrpljenjem, a sada je sve razveselila pokazavši kako ne prestaje biti fizički aktivna i svakodnevno održavati formu treninzima.

Jedna od naših najboljih bivših sportašica tijekom prvog tromjesečja borila se s jutarnjom mučninom i umorom, pa je morala smanjiti svoje uobičajeno dnevno vježbanje, no energija joj se nakion toga vratila pa sada opet može održavati kondiciju. Pala je i fotografija na kojoj se izbliza vidi koliko joj je narastao trbuh. 'Naša su tijela nevjerojatna', opisala je Blnka.

Sa suprugom će živjeti na relaciji Belgija - Hrvatska. Bivša atletičarka sve više dijeli trenutke iz svog privatnog života i kako uživa u trudnoći, a sudeći prema objavama ljeto provodi u Splitu.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX