U TOP FORMI

Trud se itekako isplatio: Ana Begić Tahiri pokazala kako izgleda u bikiniju

15.06.2023 u 17:20

Bionic
Reading

Iako je posljednja epizoda 'Bibinog svijeta' emitirana davne 2011. godine, mnogima je i danas na spomen imena Ane Begić Tahiri prva asocijacija blagajnica Biba Fruk. Posljednjih godina, zbog problema sa zdravljem, Ana je veliku pozornost posvetila svojoj tjelesnoj transformaciji, tijekom koje je izgubila 15 kilograma te danas izgleda sjajno

Glumica Ana Begić Tahiri nikada od svojih obožavatelja nije krila da radi sve kako bi dobila bitku protiv kilograma. Nikada to nije bila neka velika brojka s kojom se borila, no to je bilo potrebno njoj što da se bolje osjeća, ali i zbog zdravlja, s kojim je imala problema.

'To već dugo traje, taj moj oporavak tijela. Nisam bila dobro jedno dvije godine. Mada su mi rekli, kad uđeš u 40.-e to ti je najljepši period tvog života. Meni se dogodilo suprotno. Bila je bolest u pitanju. Ne mogu sad reći sto posto da me je cjepivo satralo, ali su mi se neke stvari zakomplicirale i eto jedan hormonalni poremećaj teški. Nije da vidim svjetlo tunela, već je tunel iza mene', ispričala je svojedobno u emisiji 'Zdravlje na kvadrat'.

Ono što se u međuvremenu dogodilo je da se Ana Begić Tahiri uistinu zainatila i odlučila da joj kilogrami više neće predstavljati nikakav problem. Pravilna prehrana, vježbanja, ali i odlasci na razne kozmetičke tretmane polučili su uspjeh, a Ana danas izgleda bolje no ikada.

Da je u svojoj koži napokon u potpunosti sretna i zadovoljna pokazala je i svojom najnovijom objavom i fotografijama snimljenim u Opatiji bajnoj.

Ana Begić Tahiri Izvor: Pixsell / Autor: Neva Zganec/PIXSELL

Tamo je Ana otišla kako bi napunila baterije, a tamo je i pozirala u bikiniju. Fotografije je potom objavila na svom Instagram profilu. Za svoj izgled glumica je dobila pregršt komplimenata, a i na njoj se vidi da zrači samopouzdanjem.