Zapreka su godine

Trpimir Vicković Vicko: 'U fazi sam traženja novih poslovnih mogućnosti'

06.04.2022 u 20:33

Bionic
Reading

Omiljeni radijski voditelj objavio je danas na svom Facebook profilu nešto što je izazvalo mnogobrojne komentare podrške. Posljednje dvije godine imao je zdravstvenih problema, dugo se oporavljao od koronavirusa, a kako je ostao bez posla sada ga pokušava naći preko društvene mreže

'Slobodno? Ovo je ionako moj prostor pa ga mogu iskoristiti kako ja hoću. Dakle, u fazi sam traženja novih poslovnih mogućnosti. Savjetuju me da ponovo otvorim firmu ili obrt i počnem svoj biznis. Znam da nije lako, no što više se nudim na tržištu rada, to me više iznenađuje da ne mogu biti prvim izborom poslodavcima. Nakon 30 godina u medijima i specijalizacije za određena područja rada, nakon izuzetnog broja zadovoljnih klijenata i opipljivih rezultata, jedna od jačih zapreka su moje godine i trenutni zdravstveni karton', piše Trpimir Vicković Vicko i nastavlja:

'Samo da se zna, smislio sam i napisao ( copywriter i režiser) pa onda i izveo kao spiker ili producent preko 2000 radijskih reklama i jinglova, stotinjak tv reklama, korporativnih filmova, osmislio i vodio više stotina poslovnih događanja po narudžbi klijenta, bio zaštitno lice jednog brenda, pisao blogove i bio influencer prije pojave masovnih društvenih mreža, osmišljavao i vodio intervjue od slučajnih prolaznika do Predsjednika države, no nikada se nisam hvalio s tim i na žalost dokumentirao kao dokaz. Mislio sam si kako je sam čin i ostvarenje mojih zamisli dovoljno. E, nije. Nema veze. Idemo dalje. Prošlo svršeno vrijeme'. Naveo je da je će uskoro biti 'objava u javnosti' i zahvalio se na pažnji.

Slobodno? Ovo je ionako moj prostor pa ga mogu iskoristiti kako ja hoću. Dakle, u fazi sam traženja novih poslovnih...

Objavljuje Trpimir Vicko VickovićSrijeda, 6. travnja 2022.

'E, da. Hvala svima koji su u prošlosti mi dali šansu da budem dijelom njihovog posla i nisu požalili, iskreno, ponekad baš i nisam bio razumljiv svima na prvu, no znam da nikome nisam nanio štetu nego isključivo uspjeh i novac. Budućnost će biti još bolja', poručio je na kraju popularni Vicko Budilica. U sat vremena dobio gotovo 300 lajkova, a pratitelji su mu pružili podršku kroz brojne komentare.

  • +2
Trpimir Vicković Vicko Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL