TKO ĆE BITI ŠIMIN NASLJEDNIK?

Traže se novi kandidati za 'Masterchef'

13.12.2011 u 11:48

Bionic
Reading

Kako su svi sudionici prvog Materchefa brzo našli posao te se usavršili u kuhanju, požurite se prijaviti za novu sezonu kulinarskog šoua

Nova TV poziva sve sladokusce koji imaju talent i ljubav prema hrani, teže za savršenstvom, energijom i osobnim rastom da se prijave za novu sezonu šoua koji im pruža priliku da  razviju vještinu kuhanja u rapsodiju gastronomije.

Šou 'Masterchef' opisan je kao svjetski televizijski fenomen, a taj uspjeh ponovljen je i s hrvatskom inačicom na Novoj TV. U velikom finalu prve sezone kao prvi hrvatski masterchef okrunjen je Šime Sušić, koji je zatim izdao svoju prvu kuharicu zajedno s članom žirija Radovanom Marčićem.

Dobro je poznato to da su nakon šoua neki natjecatelji koji su ušli među najboljih 10 krenuli novim putovima te zamijenili svoje dosadašnje karijere kuharskom.

Finalisti 'Masterchefa' sudjeluju u raznim humanitarnim akcijama te se pojavljuju u novim kulinarskim formatima.

Nova sezona 'Masterchefa' donosi brojne novosti i iznenađenja, nove i uzbudljive izazove, a gledatelji s nestrpljenjem očekuju nove recepte, korisne savjete i zabavne trenutke uz najbolje hrvatske kuhare amatere i stručnjake iz svijeta gastronomije, obećavaju s Nove TV. Broj za prijave je 060 80 10 10 (cijena poziva: 3,69 kn/ fiksni, 4,97 kn/ mob), a online prijava može se izvršiti na stranici http://novatv.hr/masterchef.