priča se o bebama

Travis Kelce spreman za sljedeći veliki korak: Popis imena za bebu je spreman

03.04.2024 u 17:54

Bionic
Reading

Da je ova veza popularne pjevačice drugačija od prethodnih, shvatili smo već prije nekoliko mjeseci prateći koliku podršku i koliko kilometara ovaj par prelazi samo kako bi proveli nekoliko sati zajedno. Iako je veza još relativno friška, sportaš je već spreman za neke velike korake

Travis Kelce i sam je priznao da je Swiftie (ime pod kojim se okupljaju obožavatelji pjevačice Taylor Swift), a grupa obožavatelja ističe ga kao omiljenog partnera voljene pjevačice. Obožavatelji, ali i izvori bliski pjevačici tvrde da Swift nikada nije bila sretnija, a čini se da je i za sportaša ona posebnija od drugih djevojaka.

Koliko je Kelce ozbiljan oko veze s pjevačicom pokazuje i činjenica da se ne plaši govoriti o njihovoj zajedničkoj budućnosti, a u podcastu 'New Heights' je čak spomenuo i buduću obitelj.

U posljednjoj epizodi Travis je sa svojim suvoditeljem Jasonom Kelceom ugostio Arnolda Schwarzeneggera, a razgovarajući o glumčevim kultnim filmovima Travisu je na pamet pala i jedna obiteljska ideja!

'Mogao bih svoje prvo dijete nazvati Conan. Mogao bih', izjavio je Kelce referirajući se na film 'Conan the Barbarian' iz 1982.

  • +4
Taylor Swift i Travis Kelce Izvor: Profimedia / Autor: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Već je otprije poznato kako je sportašu bliska i ideja skorog vjenčanja, a pjevačica je upravo zbog odbijanja razgovora o zajedničkoj budućnosti prekinula prošlu ljubavnu vezu. Naime, kao jedan od razloga prekida s Joeom Alwynom navodilo se i njegovo odbijanje ideje da oženi pjevačicu koja je za time žudjela.

Travis Kelce opisuje sebe kao pravog obiteljskog čovjeka, a 2019. postao je ujak djevojčice Wyatt.

PRED MILIJUNIMA GLEDATELJA

Taylor Swift i Travis Kelce nisu se suzdržavali: Strastveni poljupci nakon osvojenog Super Bowla

Pogledaj galeriju