iskreni istup

Travis Kelce kaže da je 'najsretniji što je ikad bio' posljednjih mjeseci u vezi s Taylor Swift

03.04.2024 u 14:43

Bionic
Reading

Slavni par je javno obznanio svoju vezu u rujnu prošle godine i nisu se sramili razmetati se svojom ljubavlju o kojoj se nastavlja pričati. Igrač američkog nogometa sad je progovorio na tu temu

'Najsretniji sam u životu. Ja sam tip za kojeg neki ljudi kažu da je čaša napola puna ili napola prazna, no moja čaša je totalno puna', izjavio je Travis Kelce za People. 'Trenutačno mi život 'curi'', dodao je sportaš, koji se nedavno vratio s odmora na Bahamima s djevojkom, superzvijezdom Taylor Swift.

Kansas City Chiefsi zvijezda kaže da je uživao u svim prilikama koje su mu se ukazale nakon njegovog trećeg naslova prvaka u pet godina. 'Tako je zabavno kada osvojiš Super Bowl, sva vrata su otvorena. Tako sam prolazio kroz sva ta otvorena vrata, iskusio život i cijenio ljude koji su me doveli ovdje, upoznavao nova lica.' Kelce će se uskoro početi pripremati za novu sezonu NFL-a, ali trenutno radi puno više izvan nogometnog terena.

VEZA JE OZBILJNA

Vrijeme samo za njih: Romantični odmor Taylor Swift i Travisa Kelcea

Pogledaj galeriju

Kelce će 18. svibnja ugostiti svoj drugi glazbeni festival Kelce Jam u Kansas Cityju s nastupima Lil Waynea, Diploa i 2 Chainza, a početkom 2025. on i njegov suigrač Patrick Mahomes otvorit će steakhouse u Kansas Cityju pod nazivom 1587 Prime što je kombiniranacija njihovih brojeva na dresovima.

'Nemam osjećaj da je u mom životu puno lješkrenja. Čini se da je sve punom parom, da se sve kreće brzinom svjetlosti i tako mi se nekako sviđa', priznaje Kelce. Dodao je: 'Volim da je sve užurbano i da se događaju samo uzbudljive stvari, a mnogi segmenti zabave me stvarno zanimaju'.

NERAZDVOJNI I DALJE

Taylor Swift i Travis Kelce uočeni na nedjeljnom ručku u poznatom restoranu

Pogledaj galeriju