NAKON SLAVLJA CHIEFSA

Nakon Taylor, i Travis Kelce donirao 100 tisuća dolara žrtvama pucnjave

18.02.2024 u 13:33

Bionic
Reading

Nogometna zvijezda Travis Kelce donirao je 100.000 dolara obitelji žene ubijene u pucnjavi u blizini parade na kojoj su Kansas City Chiefsi slavili pobjedu u Super Bowlu, i to dan nakon što je isto napravila njegova svjetski poznata djevojka Taylor Swift

U pucnjavi 14. veljače jedna je žena ubijena, a 22 osobe su ranjene - uključujući dvije djevojčice iz obitelji Reyes. Zaklada Travisa Kelcea, Eighty-Seven Running, dala je dvije donacije od 50.000 dolara GoFundMeu prikupljajući novac za potporu obitelji Reyes, potvrdio je predstavnik Kelcea za NBC.

Njegova djevojka Taylor Swift u petak je donirala 100.000 dolara za potporu obitelji Elizabeth Lopez-Galvan, ubijene u pucnjavi.

'Primite moju najdublju sućut u povodu vašeg razornog gubitka. S ljubavlju, Taylor Swift', glasila je poruka uz donaciju od 100.000 dolara.

Policija je priopćila da je pucnjava u srijedu bila rezultat 'svađe' te da su među privedenima dvojica maloljetnika.

PRED MILIJUNIMA GLEDATELJA

Taylor Swift i Travis Kelce nisu se suzdržavali: Strastveni poljupci nakon osvojenog Super Bowla

Pogledaj galeriju

Gotovo milijun veselih navijača okupilo se na paradi NFL prvaka u srijedu poslijepodne kada su odjeknuli pucnji.

Chiefsi su slavili svoj treći Super Bowl naslov u pet sezona nakon što su u nedjelju pobijedili San Francisco 49erse u Las Vegasu.

Swift, koja je u nedjelju prisustvovala utakmici Super Bowla, nije bila na proslavi u srijedu nakon što se vratila na svoju koncertnu turneju u Australiji, ali Kelce i drugi igrači bili su na paradi kada je izbila pucnjava.

Policija je priopćila da je pucnjava izbila zbog svađe nekoliko ljudi koja je nastala tijekom samog događaja. Dvojica tinejdžera uhićena nedugo nakon krvoprolića optužena su na obiteljskom sudu kao maloljetnici u slučaju neovlaštenog držanja vatrenog oružja i opiranja uhićenju.