GOSTOVALA KOD OPRAH

Totalno razotkrivanje: Nikad iskrenija Lady Gaga prvi puta progovorila o trudnoći nakon silovanja

21.05.2021 u 13:48

Bionic
Reading

Tijekom prve epizode serija o mentalnom zdravlju 'The Me You Can't See', na kojoj za Apple TV+ zajedno rade Oprah Winfrey i princ Harry, gostovala je i slavna pjevačica koja je otkrila javnosti još nepoznate detalje iz svog života, a svojom emotivnom ispovijesti nikoga nije ostavila ravnodušnim

Gostujući u premijernoj epizodi 'The Me You Can't See', 35-godišnja pop zvijezda otkrila je mnogo toga o svom psihičkom zdravlju, ali i stvarima koje javnosti do sada nisu bile poznate, primjerice o trenutku kada je saznala da je trudna nakon seksualnog odnosa na koji ona nije pristala.

'Imala sam 19 godina i već sam bila u ovom biznisu kad mi je producent rekao da skinem odjeću. Rekla sam - ne i otišla, a onda su mi rekli da će uništiti sve što sam snimila. Nisu prestajali, a ja sam se smrznula i... više se ni ne sjećam', rekla je Lady Gaga i potom se slomila u suzama.

Kako je rekla, donijela je odluku da javno nikada neće otkriti ime producenta koji joj je to napravio i to iz jednog jedinog razloga - jer ne želi više nikada vidjeti njegovo lice. Nakon toga je otkrila kako je glazbena industrija nasilna i opasna. Potom je opisala i događaj nekoliko godina kasnije kada je zbog boli i otupljenosti koju je osjećala otišla u bolnicu, a iznenadilo ju je kada su joj doveli psihijatra.

Princ Harry kod Oprah Winfrey Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Prvo sam bila prepuna boli, a potom sam otupila, da bi nakon toga tjednima bila bolesna. Onda sam shvatila da osjećam istu onu bol koju sam osjećala kada me osoba koja me silovala ostavila trudnu na uglu kod kuće mojih roditelja jer sam povraćala i bila bolesna. A sve to zato što sam bila zlostavljana. Bila sam zaključana mjesecima u studiju.'

Sve to vodilo je do psihičkog sloma, s kojim se borila i u trenucima kada se popela na pozornicu i preuzela 2019. godine Oscara za 'Zvijezda je rođena'.

  • +2
Lady Gaga, Michael Polansky Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Imala sam pravi psihički slom i nekoliko godina nisam bila svoja. Ono što osjećam kada osjećam bol jednako je onome kada sam bila silovana. Imala sam ne znam koliko magnetskih rezonanci, rengena i ultrazvuka i nikada nisu ništa našli... No, tijelo pamti...', rekla je emotivna Lady Gaga i potom dodala kako je imala i epizode u kojima je sama sebi željela nauditi.

'Znate li zašto nije dobro rezati samog sebe? Znate li zašto nije dobro zabijati se u zid? Znate li zašto nije dobro nanositi bol samom sebi? Jer se od svega osjećate još gore.'