poznata imena

Top radio kreće s emitiranjem na 101 MHz, a voditelji su Barbara Kolar, Tamara Loos i Filip Riđički

29.09.2021 u 09:44

Bionic
Reading

U emisiji RTL Direkt gostovao je Ivan Jurić Kaćunić, vlasnik Top Radija koji u srijedu ujutro kreće s emitiranjem na frekvenciji bivšeg Radija 101. Najavio je što sve slušatelji mogu očekivati od programa te radiopostaje, a otkrio je i imena koja će raditi ondje

Među voditeljskim imenima na frekvenciji 101 bit će Barbara Kolar, Tamara Loos i Filip Riđički. Kolar i Loos su svojedobno bile zaštitna lica Antene Zagreb dok je Riđički donedavno vodio program na Gold FM-u, a prije toga na Radio Studentu.

'To su slobodni ljudi, freelanceri s kojima smo razgovarali. Oni su slobodno donosili odluke. Moramo uzeti u obzir to da se radi o frekvenciji 101 i da je ona treća po snazi i utjecaju jer postoje još dvije nacionalne radijske postaje. Postoje ljudi koji su mahom iskusni profesionalci i imaju neki svoj poseban interes', rekao je Jurić Kaćunić u RTL Direktu.

  • +3
Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Posjetimo, Filipa Riđičkog je publika upoznala kroz ulogu novinara Voljena Kipčića u seriji 'Crno-bijeli svijet', koja ga je lansirala među najpopularnije televizijske glumce, a osim voditeljskog rada na radiju, svira i pjeva u dva rock benda.

'DJ na radiju nisam postao zbog potrebe, nego zato što me radio uvijek zanimao. Time sam se želio baviti od malih nogu. Volim puno govoriti, uvijek su mi govorili da imam ugodan glas za tu vrstu medija pa sam tako prvo radio na Radio Studentu. Nakon toga su me pozvali na Gold FM i to je ozbiljan korak prema profesionalnim radijskim vodama koje su mi jako zanimljive', rekao je ranije za Nacional.